Halit Ergenç

Gitti güzelim karizma gitti o saçların hali ne öyle :1shok: :Roflol: kıyafet için bişey diyemiyorum bile nede olsa dansçıymış :1ninca: :smiley-cool:

süper oyuncu yaa zaten müzikallerde oynamış daha önce kendi hep söylüyo bunu, caz söylemiş, .. hem bu sahne resmi birçok oyuncu var sahnede kılık değiştiren bunu yapabileni de kutlamak lazım her oyuncu bunu beceremez.

Tüüüüüüü gitti karizma gitti, anam o ne resim öyle.:1shok: Onur yoksun artık gözümde

Ayyy inanmıyorum!.. İnanmak istemiyorum!.. Nolur bana biri fotomontaj desin!..

yani adam aslını inkar etmediki artı tiyatro yani rolü neyse hakkıyla yapmış helel olsunn

geçmişi bırakın şimdiki halite bakın:)))) kendi eski fotograflarımıza bakalım saçlar çok farklı giyim çok farklı şimdi eski fotolarımızı gördükmü gülüyoruz o zaman giydiğimiz bir giysiyi şimdi giymeyiz yani e bide adam tiyatrocu rolünün hakkını vermiş bence

Karizmanın K'Si kalmamış:) nerde dağ gibi yakışıklı halit vah vahh

çok güldümmm ne bu böyle tam rezilmiş yaaa:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Insanlarin gecmislerini karistirip meydana cikarmak ki bu ünlü biri de olsa, ya da en özeline baliklama dalmak... Yapacak isler yok galiba...

arkadaşlar biraz haksızlık ediyoruz gibime geliyor herkes ekmek parası derdinde başka ne olacakki

aklımdan geçenleri sen yazmışsın acema,adam zaten opera ve tiyatro yapmış bu da sahne kıyafeti belli kii durduk yere böle resimleri piyasaya vermekle ne geçiyosa ellerine...

arkadaşlar lütfen bende oyuncuyum rol gereği ne hallere bürünüyorum ah bir görseniz:))) ayrıca royallinde dediği gibi adam bu iş üzerine okumuş sonuçta siz şimdikine bakın.....

allahım allahımm...ama zamana geri baktığımız da kimbilir belki o zman için bu kadar yadırganmamıştır...bişeyleri geriye bıraktıkça ilerde komik gelebiliyo...günümüz için dehşet görüntüler ama o zman için pek bi yorum yapamıycam...e bi yerde para kazancak tabi adam ama sanatçı ve tiyatrocu sonuçta her şekile girebilmeli değil mi arkadaşlar????????????:mymeka: klava: :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…