- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Adam istikrarı vs düşünen yok diyor o başka bir neden olduğunu düşünüyor onu merak ediyor işte. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz="Powerfull,43393332, member: 281053"]Bence demek istediği nasıl bub kadar zekiyiz onu anlamak için açıp araştıracaklar .. Ee kör olmayıp istikrarı seçmek adam gibi adamlara oy vermek zeka işi
Hangi halkın tv si bu?Halk TV'de AK Partililere hakaret
Halk TV'de ekrana gelen programda AK Parti seçmenine art arda hakaretler yağdırıldı.
Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına Hüsnü Mahalli konuk oldu.
AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET
1 Kasım genel seçim sonuçlarının değerlendirildiği programda AK Parti'ye oy veren seçmene açık şekilde hakaret edildi.
Programın konuğu Hüsnü Mahalli, AK Parti'ye oy verenlerin beyninin içinin açılıp incelenmesi gerektiğini söyledi. Mahalli, toplumu yalancı olmakla da suçladı.
Halk TV'de AK Partililere hakaret VİDEO
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385389
Hahahah
Bilemedim simdi bakk
Hangi halkın tv si bu?
AK Parti'ye oy verenlerin beyninin içinin açılıp incelenmesi gerektiğini söyledi.
Vatanseverr, post: 43387047, member: 645793"]evet o kadar insan beyinsiz tek akıllı sensin.
Beyinsiz falan dememiş ima da etmemiş.
Sadece o cümleyi okuyunca öyle anlaşılabilir ama videoda devamı var öyle dememiş. Ki video bir buçuk dakikalık belki devamı daha farklı. Bakın ben adamı savunmuyorum sadece öyle dememiş dedim. .beyin sinir yapısı vs değişik olabilir ben anlayamıyorum anlamak isterdim demiş="Vatanseverr, post: 43396982, member: 645793"]
alıntınız net olmamış yeni okudum buyrun okuyun "ima" değil direkt.
Pardonda benim yorumum zaten tiye alma yorumu siz ne diye atlıyorsunuz .. Ayrıca bal gibi de Ak partililere beyinsiz demek istemiş tabii o kadar zekiyiz ki sak diye anlayabiliyoruz ne demek istediğini bizAdam istikrarı vs düşünen yok diyor o başka bir neden olduğunu düşünüyor onu merak ediyor işte. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?