halkalı kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yapan veya yapacak olan var mı?

bdefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
67
60
88
ben su anda kssh de perinatoloji bölümüne gidiyorum. orada doğum yapacağım. tecrübesi olan kimse var mı? devlet hastanesi olduğu için biraz tedirginliğim var açıkçası. odalar 2 kişilik ama hiç tek kişilik oda yok mu acaba? yanımıza özellikle almamız gereken bir şey var mı? doktorların ilgisi nasıl?

slm cnm bende az önce konu açtım bende düsünüyorum ama korkuyorumda eski yorumlar hiçiyi değil sen gitmiissin ben hiç gitmedim nasıl davranıyorlar

slm cnm bende az önce konu açtım bende düsünüyorum ama korkuyorumda eski yorumlar hiçiyi değil sen gitmiissin ben hiç gitmedim nasıl davranıyorlar

ilkin tuhaf gelebiliyo bazıarının davranışları,sanırım zamanla duyarsızlaşıyorsun.hemşireleri çok iyiler(yani tansiyon,nst,eğitim bölümündekilerle karsılastım ben.)
asistan dr.lar suratsız.uzmanlara genelde doğumlara vs.giriyor. o yüzden poliklinikte 3 seferdir genc bayan dr.lar denk geldi bana.ben mecbur gidiyorum hastanenin teşkilatlı ve dr.ların normal hatanedeki doktorlardan daha cok vaka, doğum gördükleri için.ayrıca perinatolojiye gitmem gerekiyor. buyuk bır hastane epey yoruluyor ınsan.temiz aynı zamanda. önceki gidişlerimde 8.30tan 11-12 ye kadar sürüyordu işim.bugün cok kalabalıktı saat 8,30ta ordaydık,işimiz 3te bitti.
aklıma gelenler bunlar.bana cok kotu davranan pek kımse cıkmadı ama doktorlar ozel hastanedekı gıbı kılosu şu,boyu şu,al sana ultrason fotografı demıyorrlar.devlet hastanesının genel tavrı bu. şimdilik bunlar geliyo aklıma :) ama doğum yapanlara sormak lazım asıl.ben de devamını,servisleri merak ediyorum...

Ben de cok merak ediyorum. Dogum ve dogum sonrasi ilgi nasil?
Ben medicalpark hastanesinde dogum istiyordum ama fatura yuksek olur, saglam bebeklere gereksiz
testler yapiliyor gibi iddialar var.

Ne yapmali hanimlar?:18::26:

ben su anda kssh de perinatoloji bölümüne gidiyorum. orada doğum yapacağım. tecrübesi olan kimse var mı? devlet hastanesi olduğu için biraz tedirginliğim var açıkçası. odalar 2 kişilik ama hiç tek kişilik oda yok mu acaba? yanımıza özellikle almamız gereken bir şey var mı? doktorların ilgisi nasıl?
Canım perinatoloji gitmişsın hemen randevu veriyorlar mi o bölüme

Back
X