Bu ne biçim başlık Allah aşkına
Bu ne biçim başlık Allah aşkına
Bence kendi seviyelerini açtıkları başlıklarla belli ediyorlar.Demiştin ya bi başlıkta cennet mahallesi diye aynen öyle.
Boşver açsınlar canım böyle daha rahat anlaşılıyor insanlar arasında seviye farkı.
Durmak yok seviyeyi düşürmeye devam[/Q
görüyoruz seviyenizi
bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz
Ciddi üslup probleminiz var sizin gerçekten bu tür başlıkların yazısını bile okumam ben kim için yazılmış olursa olsun yazanda kendisine yazar demesin hiç, kelime yoksunu olduğu açıkça belli
Okul veli meli diyo da nasıl öğretmen olmuş bilmiyorum kendisinin.Her başlıkta düzgün bir cevap vereyim diyorum hadi hak vereyim diyorum başörtüsü muhabbetine yine çemkireceği aklıma geliyor vazgeç chelzy dıyorum
Bu AKP partizanlarinin konuşma üslubu kendi baskanlari gibi çok çirkin.. yüzde 55 halki asagilayan zuppeler mi oluyor? yüzde 45 halkin kendisi yüzde 55 ne peki?
Nerden geliyor bu kendini ustun görme karsindakini züppe görme hali?
Su cirkin uslubunuz değişmediği sürece bu partinin maasli gibi calismalar savunmalar değişmediği surece ancak kendiniz çalar kendiniz oynarsiniz.
Bizim için hicbir şey ifade etmiyorsunuz ne yazik ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle ama herkes biz gibi değil işte.Ben bi tweet, yada caps paylaşırken bile 40 kere düşünüyorum ucu birisine dokunur mu acaba incitir mi diye, şoktayım valla yazının başlığı yetti
ayol önce bir dönüp kendi uslubunuza baksanız ya siz !!
hazımsızlık başlıkları beğenememekle haberleri beğenememekle olur biliin istedim.
konuya gelince evet maalesef biraz ağır olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?