ayol ne ya
hazımsızlık falan yok bu kk ya bişey olmuş eskiden adabıyla tartışırdı insanlar!
bizlere makarnacı koyun kıllı bacak yok bilmem ne derken sesiniz çıkmıyorda zübbe denilince çoşmuşsunuz
mune çok haklı söyleyenlere değil , haberi paylaşanlara kızılıyor....
yorumumu da yaptım ayrıca gerçekten haber sitesinin bu haberini asla onaylamıyorum, çok çirkince bir tabir.
ve en vahimi bunu bir gazetecei yazıyor..
ben ayol diyorum onlar yav he he diyorlar fark işte :))
birilerini koruyup kollamak için mi yorum yaptınız ? yoksa cidden rahatsız olduğunuz için mi ?
birinci şık ağır basıyor o yüzden sizi hiç şeffaf bulmadım.. umrumda da değil... nasıl tartıştığımı biliyorum..
Siz onlara züppe diyin onlar size makarnaci. Amannn seçimden birinci çıktık catlayin patlayin diyin, onlar cahilsiniz desin. Ne guzel gündem degil mi? Bu memlekette kötü şeyler oluyor olacak bi kendinize gelim su hesaplaşmayi kindarligi kesin artık. Her gün ayni terane var burada.
Asıl konusulmasi gerekenleri nadir konuşabiliyoruz bunlar yüzünden.
Aynen öyle
Biz burda bunları tartışaduralım, Büyük Ortadoğu projesindeki en önemli illeri BDP aldı, muhtemelen 2015 yılında Öcalan da serbest kalacak ve adamlara özerklik verilecek.
Biz de her oltaya balık olmaya devam.
Aynen öyle
Biz burda bunları tartışaduralım, Büyük Ortadoğu projesindeki en önemli illeri BDP aldı, muhtemelen 2015 yılında Öcalan da serbest kalacak ve adamlara özerklik verilecek.
Neden yazıyor acaba? Öte yandan bir diğeri neden kıllı bacaklar diyor, bir düşünün diyorum sadece
Onları tartışmak için fikir bilgi sahibi olmalı insan. Kendimi de katarak söylüyorum kolaya kaçıyoruz hepimiz. Beş yaşında çocuk gibi benim babam senin babanı döver yarisindayiz da atı alan üsküdari geçti. Hep suni gündemlerin peşinden gidip sinirlerimi yıpratmaktan yoruldum valla.
Bugün birşey yazmışsın, beğeni yapmayı unuttum, çok aklı selim bir yorumdu helal olsun
Aynen öyle
bu nasıl usluptur ya pofff....arkadaşın biri , kkda değil hatun 30 küsür yaşında kıskananlar çatlasın diye bağırıp çağırıyor..anlamadımki..
Bazılarına toz pembe her şey yada sürekli dış mihrak, paralel yapıya yoğunlaştıklarından içimizde olabilecekleri göremiyorlar heralde
ayıp ettin kadesaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?