Tatlı Tarifi Halleyli Pasta-Resimli

ben bu tarifi daha önce yapmıştım çok güzel nefis oluyor

aaa bende bu tarıfı arıodum. bı arkadasım yapmıstı muthıs olmustu. o bır de ustune renk olsun dıe hanı top seklınde sutle karıstırılıp yenen seyler vardı ya. neskuıkmıydı neydı. omu serpmıstı uzerıne cok guzeldı valla. bı de ben denıyım bakalım. yapanların ellerıne saglık

Geçen bu tarifi denedim ve muhteşem oldu tatlı sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum cokacimcoook

amanın harika görünüyor.. ben bu halelyli pastayı sürekli okuyorum artık yapacağım yahu.. teşekkürler tatlım..

dün yaptım halleyli pastadan.. tadı muhteşem oldu. gerçek pasta sandı kardeşim.. anlamadı içindeki halleyii halbuki en sevdiği aburcuburlardandır :)

bigün buzdolabında bekleyince daha da güzel oldu tadı..

tavsiye ederim herkese

bu pastayı yaptım arkadaslar herkes parmagını yedi ay ne güzel oldu ve cok pratik
bende baya buzlu tarafına koydum dolabın ayy sahaneydi herkes trif istedi :umursamaz:

çok güzel olmuş bu hafta günüm var .bunu yapacağım güzel görünüyor .eline sağlık.

canım benimde dün misafirlerim vardı ve cumadan bu tarifi aklıma kazımıştım ay hem çok pratik hemde çok lezzetli oldu tşk ederiz bizle paylaştığın için.ben bayıldım misafirlerimde

az önce yaptım dolaba attım.birazdan misafirlerim gelicek umarım lezzetli olur.ben kramelli ve sade halleyi karışırdım içinede muz doğradım.donunca fotoğrafını çekip eklicem kızlar.

Back
X