- 5 Ekim 2024
- 376
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
Bu ara çok halsizim doktora gittim herşeyim iyi çıktı kan tahlili yaptırdım kolumu kaldıracak halim yok sürekli uyuma isteği var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuyu açan başka birisi de vardı bence bu sıralar herkeste olan bir şey bu retro falan varmış herhalde normalBu ara çok halsizim doktora gittim herşeyim iyi çıktı kan tahlili yaptırdım kolumu kaldıracak halim yok sürekli uyuma isteği var
Değişik bir döngü ya bundan iki gün önce hastalandim kusma ishal ateş salgın var dedilerbu konuyu açan başka birisi de vardı bence bu sıralar herkeste olan bir şey bu retro falan varmış herhalde normal
Folik asit bakilmamis herhalde diğerlerine hep bakıldıHer şeyiniz iyi çıkmış ama bazı detaylı tahliller özel olarak talep edilmedikçe rutinde yapılmıyor. Örneğin D vitamini, B12 vitamini, folik asit bakıldı mı?
Folik asit bakilmamis herhalde diğerlerine hep bakıldı
İdrar testi falan yapmadılarAnladım o zaman gerçekten sorun olmayabilir. Demir eksikliği anemisi yoksa folik asit de eksik değildir muhtemelen. Bu arada bende farketmediğim bir idrar yolu enfeksiyonu filan olduğunda çok halsiz olurum. Ama sizde enfeksiyon olsa kanda çıkardı. Belki de yoruldunuz iş hayatınız veya okul hayatınız vs yoğun mu? Psikolojik de olabilir, çıkıp hava alınca daha iyi hissediyor musunuz?
Ne kisti oIdrar yollariyla ilgili bir sorun olabilir yada bartholin kisti vb
Burada acilmis basliklar var okuyabilirsiniz, vajinal bolgedeNe kisti o
Nasıl giriyoruz orayaBurada acilmis basliklar var okuyabilirsiniz, vajinal bolgede
1 seneye yakindir uye oldugunuz goruluyor, forumu kullanmayi biliyorsunuzdur..Nasıl giriyoruz oraya
Evet cnm ilk panik atak gecirdigim zaman keşfettim burayı yok ben farklı yerde mi var acaba dedim1 seneye yakindir uye oldugunuz goruluyor, forumu kullanmayi biliyorsunuzdur..
Arama cubugunu kullanarak konu basligi vb ile ararma yapabilirsiniz.
Gecmis olsun, burada yazmistim zaten onceki mesajimda forumu kasdettim. Kendiniz anlarsiniz bartholin kisti mevcut ise muayene ile, yada randevu bulursaniz doktora gidersinizEvet cnm ilk panik atak gecirdigim zaman keşfettim burayı yok ben farklı yerde mi var acaba dedim![]()
Kislerim var cnm kadın doğuma gideceğim geçen gidecektim ama adetedime denk geldimGecmis olsun, burada yazmistim zaten onceki mesajimda forumu kasdettim. Kendiniz anlarsiniz bartholin kisti mevcut ise muayene ile, yada randevu bulursaniz doktora gidersiniz
Yumurtalık kisti cnmVajinal bolge girisinde bartholin kistleri, sizdeki anekoik kist yada yumurtalik kisti vb ise ilgisi yok