Halüsinasyon gormek

melek1717

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
16
2
1
26
Arkadaşlar iyi geceler.

Benim canımı çok sıkan bir durum var 2 seneye yaklaşık.
Çok halüsinasyon görmeye başladım bu durum epeydir var ama aylardır yaşamıyordum taa ki 1hafta öncesine kadar. Ilk gördüğümde uyumuyordum gözlerimde hafif bir şey açıldı her yer duman altı olmaya başlamıştı bir anda halüsinasyon gördüğümun farkındaydım herşeyi kontrol edebiliyordum sanki ellerimi kollarımı çok zor oynayınca kendime gelince birden vücudun titremeye başlamıştı karıncalanma şeklinde. Bu uzun zamandır yoktu 1 hafta önce yine yaşadım uyumuyordum sadece televizyon izlerken bir anlık gözümü kapattım ve yine birşeyler görmeye başladım busefer kendime gelince kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı aldırış etmedim bu sefer uyuya kalmıştım aynı şey gene olmuştu garip şeyler görüyorum hemen uyanıyorum gördüğüm şeylerinde farkındayım anlayabiliyorum kendime gelince ya titriyorum yasa kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor kızlar bunun için ben hangi doktora gitmeliyim bu arada 18ime yeni girdim aileme söylüyorum pek önemsemiyorlar

Gunluk yasantinda olmuyo sanirim. Hep yatarken uyku oncesi gibi anladim ben. Uykuula uyaniklik arasi ruya olabilir mi acaba. Psikoloğa bi gorunun bence.
Gece gece bende korktum valla

Gunluk yasantinda olmuyo sanirim. Hep yatarken uyku oncesi gibi anladim ben. Uykuula uyaniklik arasi ruya olabilir mi acaba. Psikoloğa bi gorunun bence.
Gece gece bende korktum valla
Evet günlük olmuyor ve çok çok nadir oluyor olduğu zamanda gozumu bir anlık kapaysam bile hemen rüya görmeye başlıyorum

Korktum şu an gece gece o_O
Bir şeyler görüyorum derken öyle korkunclu şeyler değil ama çok fazla halüsinasyon görüyorum duman altı kanlı bebek falan normal rüya ama benim garibime giden saha gözümü kapatmadan ve kendime gelince titremiş olmam

Aklıma diyabet geldi, sanki belirtileri uyuyor. Var mı ailenizde şeker hastası?
Dahiliyeden başlayın bence, onlar gerekli tahlilleri yapar, duruma göre psikiyatra yönlendirirler.

Bir çok farklı sebebi olabilir gözlerden kaynaklı olabilir öncelikle fizksel olarak doktora gidebilirsiniz eger onlarla alakalı degilse psikiyatriye gidebilirsiniz

Back
X