Hamam böceği fobisi:(

Sagol canim, evet cildirdim ya...kafamda bi tuhaflik hissettim ve elimi atinca sertlik geldi elime...cektim baktim elimde hayvan kadar böcek offf... sanki korktugumu biliyorda öyle bilerek kafama yapismis gibi...Allahtan hamileykene olmadi bu olay sonuc hüsran olabilirdi...
Aman aman Allah korusun öyle kötü şeyler getirme aklına inşallah bir daha yaşamayı ya böyle şeyler:(

Ya gerçekten bunların uçanı da mı var??:KK43:
Allahım ben yerde yürüyeninden bile böyle korkuyorsam uçanını görsem kalp krizi geçiririm herhalde.
Konuyu okurken bile kaşıntı bastı. :kusmuk:
Aynen aynen uçanı da var maalesef korkunç valla düşman başına:))

Aman aman Allah korusun öyle kötü şeyler getirme aklına inşallah bir daha yaşamayı ya böyle şeyler:KK43:

Insallah yasamam birdaha ama sanirim bende böcekleri hasereleri çeken birsey var. gecen sene de arkadaslarla piknik yaparkene tabii ki benim üzerime parmak kalinliginda kurt düstü:)))) arastirdim tirtil cesitiymis ayyy bende bunlari ceken birsey var:) neden hep beeen

Insallah yasamam birdaha ama sanirim bende böcekleri hasereleri çeken birsey var. gecen sene de arkadaslarla piknik yaparkene tabii ki benim üzerime parmak kalinliginda kurt düstü:)))) arastirdim tirtil cesitiymis ayyy bende bunlari ceken birsey var:) neden hep beeen
Hadi yaa:)Ama şunu söyleyebilirim haşeler arasında bana sevimli gelenlerden biri tırtıl ondan korkmuyorum:))Ama tabi yine de kafama düşmesin:)Bu hamam böceği için de sanırım en etkili çözüm terlik ama hiç o cesaretim olmadı bir kere ilaç sıktım onu da tınlamadı pek:))

Terlige bende cesaret edemem...ilac da maalesef bazen yarar etmiyor...en iyisi kocayi cagrip onun halletmrsini saglamak:) tirtilin ufaklarindan korkmam ama bu üzerime düsen ortaparmak kalinliginda olan kocaman kalin tiksinc birseydi...mavi bir boynuzu vardi iyyy...arama makinasina mimas tiliae yazinca cikiyor:))

Terlige bende cesaret edemem...ilac da maalesef bazen yarar etmiyor...en iyisi kocayi cagrip onun halletmrsini saglamak:) tirtilin ufaklarindan korkmam ama bu üzerime düsen ortaparmak kalinliginda olan kocaman kalin tiksinc birseydi...mavi bir boynuzu vardi iyyy...arama makinasina mimas tiliae yazinca cikiyor:))
Evet bu biraz daha farklıymış normal tırtıldan şansımıza hep haşerenin hormonlu olanları denk gelmiş bize de:))

Hormonlu hasere:))) Zaten nerde tuhaf birsey varsa beni bulur:)))almanyada yasiyorum, iklim dolayisiyla zaten farkli yaratiklar dolu burda

Tablet ile kurtuldum ama hâla gozumun onunden sanki geciyolarmis gibi :( cok cokcok iyi anliyorum sizi :(

Tablet ile kurtuldum ama hâla gozumun onunden sanki geciyolarmis gibi :KK43: cok cokcok iyi anliyorum sizi :KK43:
Tablet bu kapıdan pencereden gelenler için pek etkili olmuyor sanırım..Benim için en sıkıntılı an,onları karşımda gördüğümde oluyor çok dengesiz ve hızlı hareket ediyorlar..

Uçanlarını duydum eve girmedi ama..O derece zararlı mı bunun yürüyeni bile çok hızlı yahu uçanı nasıldır kim bilir size denk geldi mi hiç
Ben 2 yıl boyunca Filipinlerde kaldım malum tropikal mevsim bizzat şahit olduğum durumlardı.. Ve öyle bir hayvan ki ölmek bilmiyor ezilip büzülüyor ama yürümeye devam ediyor.. Baygon diye ilaç vardı onu sıkıyorduk bayılıp ölüyordu. Bilim adamlarına göre atom bombası atılsa dayanabilecek tek hayvanmış öyle diyorlar :110::KK52:

Back
X