Hamam böceği

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.374
5.391
723
Merhaba iğrenç bir konuyla geldim lütfen midesi kaldırmayacaklar okumasın ama akla ihtiyacım var,ayıplı hizmet diye bir ibare duymuştum ama detaylarını ve haklarımı bilmiyorum..
Tam 10gündür 5yıldızlı olan bir oteldeyiz,Dışardaydık odaya girdik kızım bağırdı,böcek var diye ben açıkçası gölgesi falandır dedim temiz bir otel genel olarak,neyse yaklaştım baktım kocaman bir hamam böceği makyaj valizimin içinde geziyor sürekli kullandığım için açıktı açıkçası hiç kapatmadım,ordan eşyaları çıkaralım kovalım diye uğraşırken diğer eşyaların üstünde gezindi,neyse işte epeyce uğraştık öldürene kadar :( hem üzüldüm hem sinirlendim bu kadar para verdiğimiz bir yerde böyle bişeyle karşılaşmak çok sıktı canımı,eşim zaten isteyerek gelmemişti bu otele onun da ekmeğine yağ sürdüm(o farklı bi otel deneyelim demişti ben geçen yıl çok beğendim diye geldim) resepsiyonu aradım kusura bakmayın dediler sadece..
Sonra nette biraz bakındım bit kısım bile olsa iade yapan yerler (%15-50) varmış haklarım nedir bilmek isterim iade yapılmasa bile böyle bir şokla ayrılmak istemiyorum sadece bir kusura bakma ile geçiştirilemez bence en azından odayı değiştirelim diyebilirlerdi.

Bütün o makyaj eşyalarım çantam çöpe gidecek :(

Son düzenleme:
Ben olsam oda değişikliği isterdim, çünkü o odada asla uyuyamam..
Yarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdik 😏 ben de çocuklar da etrafta bişey var mı diye bakıp duruyoruz korkuyoruz eşime söyledim odayı değiştirelim diye gerek yok dedi :(

İade yapılmaz bence, yani odaya sivrisinek girmesiyle aynı hesap mantıken 🤷🏻‍♀️ Otelin sorumluluğunda olan birşey değil
İade yapılmasını istemek gibi bişey hiç gelmedi aklıma ama aradığımda öyle sadexe kusura bakmayın deyince de sinir oldum insan odayı değiştirelim falan demez mi mesela ? Ondan sonra nette bakındım en azından %20-50 arası iade yapan yerler varmış
Bi de Balkon kapısı kapalı tamamen içeriden kaynaklı ve yeteri kadar ilaçlama temizlik yapılsa gelmez bence
Yıllardır aynı evde yaşıyorum evimde yok benim 🤷🏻‍♀️

Yarın çıkıyoruz zaten diye sadece arayıp şikayetimizi dile getirdik 😏 ben de çocuklar da etrafta bişey var mı diye bakıp duruyoruz korkuyoruz eşime söyledim odayı değiştirelim diye gerek yok dedi :(
Son gün bir tane hamam böceği gördünüz diye tüm parayı iade etmelerini mi bekliyorsunuz?

Sicak ve nemli bölgelerde en lüks muhitlerde bile sokaklarda hamambocegi kol geziyor. Ben antalyadayim , evimde hiç bocek olmadı, ama denize gittiğimde, konyaaltinda o lüks plaza ve otellerin ara sokaklarında cirit atıyorlar. Ne kadar temizlenip ilaclansa da oluyor. Elbette her yerde var demiyorum ama antalyada genel anlamda bir sinek ,bocek problemi vardır Bir yerden girmiştir odanıza. Ben olsam bir böceğin tatilimi ziyan etmesine izin vermezdim. Odamı değiştirir, tatile devam ederdim. Tek sorun buysa yani. Ayrıca video, fotoğraf vs cekmediyseniz hukuken bir sey yapabileceğinizi sanmiyorum

Merhaba iğrenç bir konuyla geldim lütfen midesi kaldırmayacaklar okumasın ama akla ihtiyacım var,ayıplı hizmet diye bir ibare duymuştum ama detaylarını ve haklarımı bilmiyorum..
Tam 10gündür 5yıldızlı olan bir oteldeyiz,Dışardaydık odaya girdik kızım bağırdı,böcek var diye ben açıkçası gölgesi falandır dedim temiz bir otel genel olarak,neyse yaklaştım baktım kocaman bir hamam böceği makyaj valizimin içinde geziyor sürekli kullandığım için açıktı açıkçası hiç kapatmadım,ordan eşyaları çıkaralım kovalım diye uğraşırken diğer eşyaların üstünde gezindi,neyse işte epeyce uğraştık öldürene kadar :( hem üzüldüm hem sinirlendim bu kadar para verdiğimiz bir yerde böyle bişeyle karşılaşmak çok sıktı canımı,eşim zaten isteyerek gelmemişti bu otele onun da ekmeğine yağ sürdüm(o farklı bi otel deneyelim demişti ben geçen yıl çok beğendim diye geldim) resepsiyonu aradım kusura bakmayın dediler sadece..
Sonra nette biraz bakındım bit kısım bile olsa iade yapan yerler (%15-50) varmış haklarım nedir bilmek isterim iade yapılmasa bile böyle bir şokla ayrılmak istemiyorum sadece bir kusura bakma ile geçiştirilemez bence en azından odayı değiştirelim diyebilirlerdi.

Bence abartıyorsunuz herhangi bir böcek yada sinekte olabilirdi içeri giren etraf ağaçlıksa kapı cam açık bıraktı iseniz özellikle odadan çıkarken o şekilde gelmiş olabilir. Ayrıca eşyaları çöpe atmaya gerek yok ağızları kapalı ürünler ise hijyenik mendil ile silip kullanabilirsiniz çantayı da yıkarsınız olur biter.
Bu olay tazminat yada iade alabileceğiniz bir durum değil. Boşuna uğraşmayın ama içinize sinmezse tripadvisor vs sitelere yaşadığınız durumu anlatırsınız gelmek isteyen ona göre gelir otele.

Bizde yeni tatilden geldik, bizim bungalov oteldi. Hamam böceği ölüsü gördüm bir odada ama canlısına rastlamadık. Her odaya prize takılan ilaçlardan takmışlardı tahta ıssız bir yer olduğu için böcek olması doğal olurdu zaten ama önlem alınmıştı. Şöyle bi durum da var bizim yaşadığımız en büyük sorun havuzun filtresinden fare çıktı, yüzüyordum bi baktım filtrede siyah bişey var küçük fare :O zaten hatırlayanlar olur belki bir kaç aydır fareden çok çektim, hamileydim düşük yaptım falan. Gittiğimiz tatilde havuzda bile fare çıkması artık bende bir sorun olabileceğini düşündürdü bana :/
Söyledik görevlilere dezenfekte ettiler ilk kez böyle bir sey oldu dediler o kdar bizde bir sey alamadık

Alışmadık şeyde gerçekten don durmuyor demek ki... bazı insanlar 5 yıldızlı otele uyum sağlayamıyor, gittikleri yerlere küçük köylü kurnazlıklarını da götürmek istiyorlar, çok sakil görünüyor. öyle aklıma geldi :olamaz:

Back
X