- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi minikkedii07
Terlikliyorum ama üzülüyorum da. Öldürmemek lazım yazık ama çok hızlılar nasıl yaklasip dışarı atacagimi bilmiyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha:))Gerçekten abartmıyorum buradakiler normalden büyük baya ve dengesizler uçanı bile var sıkacak kadar yaklaşamam ki:)
Evi kilitleyip dışarı gezmeye gidiyorum :)))Biraz önce ev havalanırken daldı bir tanesi içeriye kitlenip kaldım Allah'tan çok kısa bir süre sonra geri gitti kaldığı yerden yoksa ne yapardım hiç bilmiyorum..Bu gibi durumlarda sizin tepkiniz ne ben yenemiyorum böcek fobimi
Yalnız büyük olanlar o ilaçlardan pek etkilenmiyor ki adamlar resmen gargara yapıyor onlarlaiki böcek ilacım var. biri evin başında, biri sonunda. hangisine yakınsam artık..
Korkmayınca kolay oluyor sanırım ama bana nedense çok dayanıklı ve hızlı geliyor,yanına yaklaşsam sanki bir şey yapacakmış gibi:)cocukken yasadıgımız ev tahta ıdı yanı yerlerı her yerden cıkarlardı ortalama 3 cm boyunda falan bende dedıgımı yapardım alıskınım![]()
Kesinlikle çok hızlılar ve nemden sanırım buradakiler normale göre epey büyük..Bilmiyorum hiç karşılaştınız mı öyle büyüklerle ama hemen kaçıyorlar kuytu köşeye..yakalamak hiç kolay değil..Terlikliyorum ama üzülüyorum da. Öldürmemek lazım yazık ama çok hızlılar nasıl yaklasip dışarı atacagimi bilmiyorum ben.
Çok şükür delikleri yok olsa düşünemiyorum durumu:)Genel olarak havalar ısındıkça özellikle camlardan,kapılardan giriyorlar..Ama çok büyükler ya normale göre..Siz şimdi balkondan içeri girdiğinizi düşünün karşınızda kocaman parmak kadar hamam böceği ne yapardınız,korkmamak elde değilBulunan deliklerini basın ilacı :) çıktıklarında terlik le kafalarını ezin :))
Her sekilde o terligi gecirirdim:))Çok şükür delikleri yok olsa düşünemiyorum durumu:)Genel olarak havalar ısındıkça özellikle camlardan,kapılardan giriyorlar..Ama çok büyükler ya normale göre..Siz şimdi balkondan içeri girdiğinizi düşünün karşınızda kocaman parmak kadar hamam böceği ne yapardınız,korkmamak elde değil![]()
Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ama bizim hormonlu amcaları görmelisiniz parmak boyundalar:)Her sekilde o terligi gecirirdim:))
Beni anlayacak birilerinin olması sevindirici:)Evet Antalya'dayım abarttığım düşünülmesin gerçekten normale göre büyükler ve çok hızlılar cesareti toplayıp müdahale etmeye kalksanız hemen kaçarlar..Sizin hiç öyle parmak boyunda olanlarla bir karşılaşmanız oldu mu ve siz ne yapabilmiştiniz o anAntalya'da iseniz evet orda çok büyük hamam böcekleri var..bizde tatil için gittiğimizde şok oluyorum her gördüğümde.
İlk zamanlar görünce koltuğun tepesine çıkar birisi öldürsün diye beklerdim ama sonradan yanımda kimse olmayınca çocuklarımı korumak adına bu işi kendim yapmaya başlamıştım. Sprey yoksa terlikle filan.ama ceset toplama işine hiç girmedim.o çok iğrenç oluyor.üstüne bir peçete atıp eşimi beklerdim.ay aklıma geldi görüntüsü igggg iğrençti!
Offff hemde nasıl. .parmak kadar ve çok hizlilardi ilk gördüğümde şok olmuştum. Hatta bir arkadaşıma telefonda söyledim inanmamisti diye resmini çekip yollamıştım. Oranın nemli olmasından mi nedir aşırı büyükler.Beni anlayacak birilerinin olması sevindirici:)Evet Antalya'dayım abarttığım düşünülmesin gerçekten normale göre büyükler ve çok hızlılar cesareti toplayıp müdahale etmeye kalksanız hemen kaçarlar..Sizin hiç öyle parmak boyunda olanlarla bir karşılaşmanız oldu mu ve siz ne yapabilmiştiniz o an
Sizi çok zorlamayacaksa nası yaptığınızı söyleyebilir misiniz..Açıkçası beniim hiç o cesaretim olmadı ama bir arkadaşımın yanımda ilacı fıs yapmasıyla bir kaçışı vardı inanılmazdı,etkilenmiyorlar ki büyükler ilaçlardan,ben de o arada tüm gücümle ters taraftaki odaya koşmuştum..Offff hemde nasıl. .parmak kadar ve çok hizlilardi ilk gördüğümde şok olmuştum. Hatta bir arkadaşıma telefonda söyledim inanmamisti diye resmini çekip yollamıştım. Oranın nemli olmasından mi nedir aşırı büyükler.
İlk gördüğümde eşim yanımdaydı ben eteklerimi toplayıp banyoya kacmistim o öldürmüştü..ama sonra dan yanımda o yokken mecburen ben yaptım..Ayyy berbattı. .
Valla şöyle en azından bir adım gerisinde durarak nokta atışı yapıyorum diyelim.genelde denk geliyor hedefSizi çok zorlamayacaksa nası yaptığınızı söyleyebilir misiniz..Açıkçası beniim hiç o cesaretim olmadı ama bir arkadaşımın yanımda ilacı fıs yapmasıyla bir kaçışı vardı inanılmazdı,etkilenmiyorlar ki büyükler ilaçlardan,ben de o arada tüm gücümle ters taraftaki odaya koşmuştum..
Belki bir gün ben de denerim diye sormuştum ama ben bir adım yanına yaklaşacak kadar cesur değilim sanırım teşekkür ederim:)Valla şöyle en azından bir adım gerisinde durarak nokta atışı yapıyorum diyelim.genelde denk geliyor hedefama olmadıysa zorlamiyorum sanki kaderinde yaşamak varmış diye kendimi avutup gitmesini bekliyorum. Eşim gelince yatak altı perde arası filan heryere aranıp bulununca o öldürürdü:- )
Evi ilaçlatin.biz yapıyorduk gelmeden 15 gün önce ise yarıyordu.Belki bir gün ben de denerim diye sormuştum ama ben bir adım yanına yaklaşacak kadar cesur değilim sanırım teşekkür ederim:)