- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
Bendede var böcek fobisi. Acayip var hem de huylanıp kaşinirim elim ayağim titrer korkudan. Böceğin şu anda çaresine bakamiyosaniz kafani dagitacak bisey yap yada başka şeyler düşünerek uyu sabaha unutursun zaten sabahtan çaresine bakarsınizKızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtımelimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?
Yarın sabahtan annem çağırıcakmış, ölüleri de temizleseler keske :))Çağıracaksınız ilaçlama şirketini yedi sülalesini temizler hamam böceğinin
ilaçlatıcaz da işin kötüsü iki haftaya taşınıyoruz ve banyoyu kullanmadan da iki hafta yaşanılmazKorkutmak istemem ama daha vardır evde
Bence evi acilen ilaçlatın
Baş edemezsiniz çok hızlı ürerler
O hizmetleri yok işte. Yeni ilaçlama yapıldı bizim evde pek birşey de çıkmadı ama yeşillik her taraf diye yaptırdık. Sonra da canım çıktı temizlik yapcam diye. Olsun ama içim rahat en azından böcük yok evde.Yarın sabahtan annem çağırıcakmış, ölüleri de temizleseler keske :))
Ben bunu yaparsam ayagımı testereyle keser atarımterliğin topuğuyla ez çıtırrrrrtttt diye ses cıksın
şuan hala kaşınıyorum saçım filan bide elledikçe elektrik çarpıyor nasıl sinir yaptıysam artık :/ Öyle yapmaktan başka çağrem yok gibi, sagolunBendede var böcek fobisi. Acayip var hem de huylanıp kaşinirim elim ayağim titrer korkudan. Böceğin şu anda çaresine bakamiyosaniz kafani dagitacak bisey yap yada başka şeyler düşünerek uyu sabaha unutursun zaten sabahtan çaresine bakarsıniz
Ayyy keşke okumasaydim beni de kaşıntı tuttuuuyarin sabah evi en acilinden ilaçlatin. Tablet mablet işlemez o yaratiklara
Bende giderden diye düşünüyorum ama o kadar büyük gider göremedim. bide banyo dolabının arkasına kaçtı aile babası gibi bi tipide yok değil yani tek olmayabilirHamamböceği konusunda en etkili ve uzun süreli çözüm raid ya da detanın böcek yemleri,
Yemi koyduktan sonra bir hafta içinde böceklerin hepsi ölüyor ve bir daha böcek gelmiyor.
Evde daha önce böcek yoktuysa keşif amaçlı banyo giderinizden gelmiş olabilir. Hemen çaresine bakmazsanız yakında tüm sülaleri taşınabilir
Bende aynen öyleyim. evde erkek te yokki herkes aynı şekilde benimle.Yarına kadar kapıyı kapamaktan başka alabiliceğimiz bi önlem yok ..Direkt hamamböceği fobim var.. Evde duramam görsem.. öldüremem de..
1 kere gece 3 falandi evden çıkamadim tencere kapadım üzerine.. kaparken bile elim ayagim titredi.. dışarı atacak biri gelene kadar oyle bekledik.. nefes alamam o evde yürürken..
Benim gördüğümde uçanlardan galiba, uçsa kuş olur yani siz düşünün.sıkacak kadar yaklaşamam o yüzden ilaçlama gelicek :/eski evimzde coktu hele ucan hamambocegi coktu buyuk buyuk iyy bnde tiksnrm korkarrim:) hamam bocegi ilaci sık ölürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?