- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi scodelario
-
en iyisi ay hatrladm da bi ara uyuyrdm eski evimzde neyse bi baktim yuzumde bsey yuruyor firladm kocaman hamambocegi o gunu asla unutmam herldeBenim gördüğümde uçanlardan galiba, uçsa kuş olur yani siz düşünün.sıkacak kadar yaklaşamam o yüzden ilaçlama gelicek :/
Bunu bana neden yaptın yaa şuan yüzüm de kaşınmaya başladıen iyisi ay hatrladm da bi ara uyuyrdm eski evimzde neyse bi baktim yuzumde bsey yuruyor firladm kocaman hamambocegi o gunu asla unutmam herlde
2. kattayız ama yan taafta küçük bir bahçe var klima taktırmadan önce kapılar açık oluyordu binbir turlü böceğe şahit oldum yani olabilirO hamam böceği değil dışardan geliyor etrafınızda boş arsa vs varsa çok olur. Kalorifer böceğinin evrim geçirmiş hali devasa boyu kahverengi onlar uçuyorlar. İki hafta banyoda beklemez yani raid alın tablet heryere koyun hiç böcek kalmaz.
cnm pardon yaa bilemedm kasinacagni .d aklma geldi anlatmak istedimBunu bana neden yaptın yaa şuan yüzüm de kaşınmaya başladı
Evi baştan aşağı çamaşır suyuyla silin,sonra da ilaçlama şirketini arayın.Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtımelimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?
Dikkat ette esyalarinizla yeni eve gelmesinilaçlatıcaz da işin kötüsü iki haftaya taşınıyoruz ve banyoyu kullanmadan da iki hafta yaşanılmazumarım yoktur ya hiç görmedik annem de sabah görmüş aynı böceği (umarım aynı şahıstır)
Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtımelimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?
Evi baştan aşağı çamaşır suyuyla silin,sonra da ilaçlama şirketini arayın.
Korkutmak istemem ama muhtemelen bir yerlere yerleşmiştir.
Az önce bulduk elektirk süpürgesiyle çektik yukarı yazdım, Umarım daha yoktur tahminimce bitişiğimizdeki bahçeli evden geldi uçuyordu filan bide.Taşınacağımız için en fazla ilaçlatabilicez 2 hafta idare etsin yeter bizeAllaaaaaahhh o bocegi bulmadan evi alt ust etmeden duramazdim ben duramamisligimda var ne kadar korkarsan o kadar basina geliyo arkadasim gider deliklerini kapat lavabo deliklerinede suzgec gibi seyler var onlardan al camasir suyuyla temizle lavaboyu tuvaleti kuveti vs 6 ay kalici ilac sik dip koseye tabletlerden koy fasulye gibi yumurta birakiyo onlar gorursen ez onlara ilac bile care etmiyor cunki havalanirmalarda bi aciklik varmi bak varsa derz dolgusu gibi bi.maddeyle kapat bunlar benim yaptiklarim apartman istila edilmisti 10 gunde kökü kazindi benim kadar onemseyende yoktu valla
İnsallah bir daha gormezsini ne bu evde ne yeni evinizdeAz önce bulduk elektirk süpürgesiyle çektik yukarı yazdım, Umarım daha yoktur tahminimce bitişiğimizdeki bahçeli evden geldi uçuyordu filan bide.Taşınacağımız için en fazla ilaçlatabilicez 2 hafta idare etsin yeter bize
Çok tesekkurler sağolun :)İnsallah bir daha gormezsini ne bu evde ne yeni evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?