Hamarat hanimlar yardiminiza ihtiyacim var

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Bana bu konuda ancak siz yardim edersiniz yarin iftara misafirim var menu hazirlamistim ama diyet yaptiklari icin agir buldular ben zeytinyaglilardan olusan bir menu yapayim dedim yardimci olurmusunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana bu konuda ancak siz yardim edersiniz yarin iftara misafirim var menu hazirlamistim ama diyet yaptiklari icin agir buldular ben zeytinyaglilardan olusan bir menu yapayim dedim yardimci olurmusunuz

Nasıl ağır buldular, menüyü onlara mı söylediniz?

Nasıl ağır buldular, menüyü onlara mı söylediniz?

Evet ben davet ettigim tum misafirlere soyluyorum begenmediklerini cikarip baska birsey ekliyorum

Bende diyetteyim
3 gündür canım erişteli yeşil mercimek salatası istiyor . Çeşit olarak ekleyebilirsiniz :)

Afiyet olsuuun :)

Yayla çorbası
zeytinyağlı taze fasülye
yoğurtlu meze
salata
fırın poşetinde sebzeli tavuk
bulgur pilavı komposto
güllaç
diyet için hepsi uygun :34:

Son düzenleme:
Evet ben davet ettigim tum misafirlere soyluyorum begenmediklerini cikarip baska birsey ekliyorum

Cok enteresan. Ne ramazan ruhuna ne de misafir bulduğunu yer mantığına uygun.

Neyse, arkadaşlar yardımcı olacaklardır, kolay gelsin

Nasil yani ne yemek yapacaginiza onlar mi karisiyo

Cok enteresan. Ne ramazan ruhuna ne de misafir bulduğunu yer mantığına uygun.

Neyse, arkadaşlar yardımcı olacaklardır, kolay gelsin

Ben cok yemek secerim davet edildigim yerde sevmedigim yemek olursa ac kalkarim o yuzden de gelen misafirim soframdan ac kalksin istemem insanlar kac saat oruc tutuyor

bence sen menünü olustur ..
misafirlerin neyden yemek isterlerse yesinler ..
ana yemek etli olmalı .. (köfte,tavuk,karnıyarık vs .. )
pilaw,corba,salata ..
zeytinyaglı,börek,tatlı

Degisik. Bana fikrimi sorsalar bile yok bunu begenmedim baska bisey yap demeye utanirim

Arkadaslar menu oneriniz varsa yazin rica ederim

Misafir umdugunu degil buldugunu yer. Ramazan ruhuna hic uygun degil. Gittigim yere ben asla soyleyemem. Cok ayip.

Ben cok yemek secerim davet edildigim yerde sevmedigim yemek olursa ac kalkarim o yuzden de gelen misafirim soframdan ac kalksin istemem insanlar kac saat oruc tutuyor

Biz müslümanlar zaten iftar davetlerimizde 30 çeşit yemek yaparız. Masadaki beş ceşit ağız tadımıza uygun değilse mutlaka biri uygundur.

Dediğim gibi bana abes geldi. Sipariş verip menü hazırlayacaksam misafirimi dışarda ağırlarım.

Yayla çorbası
zeytinyağlı taze fasülye
yoğurtlu meze
salata
fırın poşetinde sebzeli tavuk
bulgur pilavı komposto
güllaç
diyet için hepsi uygun :34:

Tesekkur ederim yogurtlu meze
Posette sebzeli tavuk harika

Arkadaslar menu oneriniz varsa yazin rica ederim

Hiç mi et olmayacak menüde? En azından tavuk olsun.
Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı fasulye
Fırında patatesli tavuk
Garnitürlü pilav.
Meze olarak havuç kızartması, yoğurtlu semiz otu, barbunya pilaki
Sütlaç ya da güllaç..

Konu amaci disina tasiyor hanimlar ben menu istedim sizden ramazan ruhu muslumanlik gene dine gidecek konu kapatilacak yapmayin lutfen rica ediyorum

Biz müslümanlar zaten iftar davetlerimizde 30 çeşit yemek yaparız. Masadaki beş ceşit ağız tadımıza uygun değilse mutlaka biri uygundur.

Dediğim gibi bana abes geldi. Sipariş verip menü hazırlayacaksam misafirimi dışarda ağırlarım.

Bencede dışarda ağırlamak en mantıklısı. Lokanta gibi evde de seçenek olmaz ki, mutlaka beğenip yicektir birini ve misafir umduğunu değil bulduğunu yer ayıptır.
Siz ince düşünmüşsünüz çünkü yemek ayrımı yaptığınızı söylediğiniz için ama gerek yok yinede. Ömürlük değil bir kaç saatlik iftar yemeği..

Hiç mi et olmayacak menüde? En azından tavuk olsun.
Yoğurt çorbası
Zeytinyağlı fasulye
Fırında patatesli tavuk
Garnitürlü pilav.
Meze olarak havuç kızartması, yoğurtlu semiz otu, barbunya pilaki
Sütlaç ya da güllaç..

Et olur tavuk yapayim diyorum firin posette pilav yaparim biz yeriz misafirlere yasaklamis dokor haslama sebze yapayim diyorum garnitur patates puresi salata

Durum bana da hic mantikli gelmedi ama onerilerimi soyleyeyim.Kuzu etinden incik haslama gibi bir sey yapabilirsin. Tatli olarak irmik tatlısı epey hafiftir mesela.

Firina balik at,soyle patatesli soganli havuclu.yanina bulgur pilavi,biberli,domatesli,zeytinyagli fasulye.ondende bir corba,ezogelin yada mercimek,bol yeslllikli bir salata.tatli olarakda irmik helva yada un helvasi,kaymakla yada dondurmayla ikram edersin.

Back
X