Hamarat hatunlar bi Baki verin hele..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar benim derdim de bu.
Hani mutfakta tezgahla dolap arası yani musluğu n arkası fayans olur ya bizde öyle değil. ev sahibi yapmamış ve yapmıyor .
Sizce buraya ben fayans yaptırsak ne kadar tutar hiç yapan var mı?
Bi de fayans görünümlü duvar kağıdı filan varmış bilen var mı? ?
Koçtaş ta filan ???
Size resim atıyorum bi akıl verin ..
(Konum dışı yorumları dikkate almiyorum)

ben fayanslarımı Kütahya seramikten dan almıştım o yüzden baya bir masraf çıkmıştı. Ama metrekaresi 50 tl ye olanlarda var ama en az bence 400 gider..

Hiç fayans yaptırma canım,fayans görünümlü duvar kağıtları var,yapışkNlı Folya diyene geçer onlardan yaptır Suyada dayanıklısı var artık,netten fayans görünümlü duvar kağıdı yaz çıkıyor zaten,yapışkanlı Folyo diyede geçer.

bir milyonculardan naylosu duvar kağıtları var,komşumuz yapmıştı ve çok güzel olmuştu ama yapıştırmasını güzel yapmak lazım diye biliyorum

Canım mutfakta taş görünümlü kağıtlar kullanışlı olmaz,yağı kiri temizleyemezsin. En güzeli fayans, banio bu konuda Koçtaş tan daha ucuz ve çeşit çok. Metrekaresi 15 tl ye çok sık fayanslar var,oraya bir bakın istersen,cok para tutmaz ama derz,çıta ve isciligide hesaba katin

Canım naylonsu duvar kağıtları yok mu kaldığınız yerde bi soruştursan
Bi tane aldım ama çok basit sanki baksana
Yapmadım pişman oldum aldığım a da
Ban i o nedir canim

çokta gereklı deıl ya kıracıysanız boşverın duvar kâğıtları gerçekten kalitelileri çok pahalı kotuyu de yaptırmaya değmez bnce

Canim burası doğu ili ve banio yok ya maalesef
Baktım internet sitesi de yok

Forex malzeme üzerine beğenmiş olduğunuz resmin dijital baskısını yaptırıyorsunuz.Sonrada arka kısmını yani dijital baskı olmayan kısmını hibrit sıvı çivi silikonu ile duvara sabitliyorsunuz.
NOT:Ben 3 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Cifleme yada silme yada yağçözücü bozmuyor.Zaten sert bir malzeme.

Kağıt önermem, zamanla ıslaklıktan kötü oluyor
Mahalle arası küçük nalburlarla konuşun, çok bir şey tutmaz
Yapı marketlerde markalı kalebodurlar falan büyür iş
Orta karar az bir kalebodur işinizi görür, ortalama maliyeti de 100-150 yi geçmez

Bunu nereden bulabilirim
Doğu dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…