- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Siz in 10 parmağıniz da 10 marifet diye düşündümbence ustaların bakacağı bi konu olmuş
aslında çok hamaratım , amma piyasayı ne bileyim : P
Hiç fayans yaptırma canım,fayans görünümlü duvar kağıtları var,yapışkNlı Folya diyene geçer onlardan yaptır Suyada dayanıklısı var artık,netten fayans görünümlü duvar kağıdı yaz çıkıyor zaten,yapışkanlı Folyo diyede geçer.Kızlar benim derdim de bu.
Hani mutfakta tezgahla dolap arası yani musluğu n arkası fayans olur ya bizde öyle değil. ev sahibi yapmamış ve yapmıyor .
Sizce buraya ben fayans yaptırsak ne kadar tutar hiç yapan var mı?
Bi de fayans görünümlü duvar kağıdı filan varmış bilen var mı? ?
Koçtaş ta filan ???
Size resim atıyorum bi akıl verin ..
(Konum dışı yorumları dikkate almiyorum)Eki Görüntüle 1385803
Kızlar benim derdim de bu.
Hani mutfakta tezgahla dolap arası yani musluğu n arkası fayans olur ya bizde öyle değil. ev sahibi yapmamış ve yapmıyor .
Sizce buraya ben fayans yaptırsak ne kadar tutar hiç yapan var mı?
Bi de fayans görünümlü duvar kağıdı filan varmış bilen var mı? ?
Koçtaş ta filan ???
Size resim atıyorum bi akıl verin ..
(Konum dışı yorumları dikkate almiyorum)Eki Görüntüle 1385803
Bi tane aldım ama çok basit sanki baksanaCanım naylonsu duvar kağıtları yok mu kaldığınız yerde bi soruştursan
Ban i o nedir canimCanım mutfakta taş görünümlü kağıtlar kullanışlı olmaz,yağı kiri temizleyemezsin. En güzeli fayans, banio bu konuda Koçtaş tan daha ucuz ve çeşit çok. Metrekaresi 15 tl ye çok sık fayanslar var,oraya bir bakın istersen,cok para tutmaz ama derz,çıta ve isciligide hesaba katin
Banio Koçtaş gibi yapı market ama hem çeşit çok hem daha hesapliBi tane aldım ama çok basit sanki baksana
Yapmadım pişman oldum aldığım a da
Ban i o nedir canim
Bakayım canım hemenBanio Koçtaş gibi yapı market ama hem çeşit çok hem daha hesapli
Canim burası doğu ili ve banio yok ya maalesefCanım mutfakta taş görünümlü kağıtlar kullanışlı olmaz,yağı kiri temizleyemezsin. En güzeli fayans, banio bu konuda Koçtaş tan daha ucuz ve çeşit çok. Metrekaresi 15 tl ye çok sık fayanslar var,oraya bir bakın istersen,cok para tutmaz ama derz,çıta ve isciligide hesaba katin
Kira evet ama 4 yıl oturacağız o yüzden biraz adam olsun istiyorumçokta gereklı deıl ya kıracıysanız boşverın duvar kâğıtları gerçekten kalitelileri çok pahalı kotuyu de yaptırmaya değmez bnce
Bunu nereden bulabilirimForex malzeme üzerine beğenmiş olduğunuz resmin dijital baskısını yaptırıyorsunuz.Sonrada arka kısmını yani dijital baskı olmayan kısmını hibrit sıvı çivi silikonu ile duvara sabitliyorsunuz.
NOT:Ben 3 senedir kullanıyorum gayette memnunum.Cifleme yada silme yada yağçözücü bozmuyor.Zaten sert bir malzeme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?