Börekler Hamayili börek(Resimli)

aslında cok kolaymıs kesımıde ben anlamamısın arkadaslar
ben boregın ucgen kısmının kapalı olacagını dusunmustum ondan yanlıs sandım ama yok degılmıs heryerı acık oluyor bazılarının
katlandıgı yerden artı seklınde kesılıyor sonrada carpı seklınde eger buyuk olduysa dılımler ucgenler ortadan kesılıyor yıne ucegn elde edılıyor

oooo süper bişeye benziyor
hemen deneyeceğim
larisa sende ne marifetler varmış anacımm :jeyyar:

bunun acaba kendi hamuru var mi ?
hani yufka olmadan yapabilirmiyizki ?
yufka hangi yufkadan olcak hazir mi kendi yaptimiz mi ? tskler sekerim

yaa sabah sabah nasılda canım çekti ellerine sağlık nasıl güsel görünüyorkaydirigubbakcemile5

eveeettt böreğimi yaptım buzluğa attım.içinden 2 tane çaldım yağsız teflon tavada kızarttım.(çookk karnım açtı koçişte yok yemek yapmadım bende çaldım 2 tane)böyle bile çok güzel oldu.3. de çalmak istedim ama yapamaddıımm bu saate yeter dedim.buzluktakileri ne zaman yaparım bilemiyorum kıslar.yapınca foto ekleyeceğim.

ya ben nerde yalnış yaptım kaskatı oldu ilk defa bi böreğim..

oysaki adım adım uyguladım....

süperrrrrrrrrrrrr resime bakınca milföyden yapılmış gibi kabarmışş,kesin deniycem...elerine sglık..

bunun acaba kendi hamuru var mi ?
hani yufka olmadan yapabilirmiyizki ?
yufka hangi yufkadan olcak hazir mi kendi yaptimiz mi ? tskler sekerim

Marketten aldıgım yufkayla yaptım ben.
Kendi yaptıgınla nasıl olur hiç denemediğim için bilgim yok ne yazıkki canım:1hug:

sevindim sonunda denemenealkisalkisalkis

bu böregi derin dondurucuda saklayıp misafir geldidinde yapsak olurmu acaba ??????? yani bozulurmu ki?*

hayır canım neden bozulsunki. Hatta daha iyi kabarıyo.
Gecen perşembe günü yaptım. Hafta sonu cıkarıp fırına attım ne güzel kabardıcokacimcoook

Begenmenizde güzel kızlar

öff ksımm bu ne yaaaa, ben diyet yemeği tarifi falan verdim sanmıştım, neler çıktı karşımaa Boşuna diyet yapmıosunn şimdii anlaşıldıı sebebii canımm aklinialirimsmile

öff ksımm bu ne yaaaa, ben diyet yemeği tarifi falan verdim sanmıştım, neler çıktı karşımaa Boşuna diyet yapmıosunn şimdii anlaşıldıı sebebii canımm aklinialirimsmile

antepde olupta güzel yemek bilmemek ne ayıp olur dimi
he bide kilolu olmamak yemeklere karşı neee kaaaaa aip:lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol:

bende yapıyorum bu tarifi harika oluyo

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…