Gel şurda yiyelim kimse görmedenBisecik olmazsa versene bana hele çok şahane gözüküyor
Bugün erken kapattım dükkanı o kadar beğendim geldim kaptanı ya görürseGel şurda yiyelim kimse görmeden
Yarın akşam buluşalım o zamanBugün erken kapattım dükkanı o kadar beğendim geldim kaptanı ya görürse
Teşekkür ederim canımooo mayyy goottttacuhhtum ellerine saglik beybii
Teşekkür ederim canım ❤
Senin tarifi görünce bende aynı tepkiyi verdşmyoruma açılmamıştı yazacaktım o ruloyu tek başıma gümletirim
Ne diyorsun onlar da benden desenesagol beybisi 2 dilim birakmislar zaten ben 1 dilim yedim
Oda incecikcilekte olsaydi icine daha lezzetli olurdu aslinda
Sorma sabah baktim beslenmeye koyuyorlar ee cocugum okulunuzda yemekhane var bunu niye goturuyosunuz dedim ama anne cok guzel olmus canimiz ceker diyolrNe diyorsun onlar da benden deseneyenmeyecwk gibi değil ki napsınlar
Oo çilek de oldu mu tadına doyulmaz
Haklılar çocuklar afiyet, bal olsunSorma sabah baktim beslenmeye koyuyorlar ee cocugum okulunuzda yemekhane var bunu niye goturuyosunuz dedim ama anne cok guzel olmus canimiz ceker diyolr
Oy ablacım sağolasınHamburger hamburger olalı böyle hafif hissetmemiştir kendini...labne ferahlık vermiş . Harika bir buluş canım. Ellerine kollarına sağlık. Bol şansın olsun bol bol oyların olsun inşallah.