tebriklerr..Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inş...
Rabbim Sağ Salim Kucağına Almanı Nasip Etsin İnşallah
Darısı Tüm İsteyenlerin Başına Olsun opuyorumnanaktan
beni doktor cuma günü çağırdı gidip gitmemekte karasızım kese gözükecekmi henüz yeni çünkü görünse bile kalp atışını duyamam panik olurum diye korkuyorum ne zaman gitsem acaba.
Ben 5 Haftalıkken Görmüştüm Keseyi Sanırım 7 Haftalıkkende Kalp Atışını Görmüştüm
Panik Olmana Gerek Yok Canım Allahın İzniyle Sırayla Gidip İkisinide Göreceksin
Bende Senin Gibiydim Ama Bak Sıra Cinsiyetine Geldi Şimdi Onun İçin Gün Sayıyoruz :1rolleyes:
ayyy sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ben yavrumu Allaha emanet ettim inşallah bir sorun çıkmayacak:Saruboceqzaman Allah izin verirse bende keseyi görürüm cuma günü inşallahhh.....Allahım sen bütün isteyenlere yaşat bu duyguyu:Saruboceq:
Şüphesiz canım şüphesiz amiinnnn..Çıkmaz Canım Hepimiz Rabbime Emanet Ettik Meleklerimizi opuyorumnanaktan
Şüphesizki En İyi Kollayan Gözleyen Odur Rabbim Emanetlerini Sağ Salim Elimize Almamızı Nasip Etsin İnşallah :Saruboceq:
tebrik ederim canım. sağlıkla kucağına al inşalllhhh
hayırlı olsun cnm tekrardann :))) ben doktora gittim p.tesi günü daha erken oldugu için bakmadı c.tes yeniden gidicem keseyi görmek için..senin son adet tarihin ne zamandı??
kan değerin kaç çıkmıştı 5+2 de görürsün bence hadi hayırlısıyla görürsün bebişini inşallah.cok saol cnm :)
ben gittiğimde 4+4 dü kan değerime göre bakarak daha küçük göremeyiz dedi.. kan değerinin 1500lere falan çıktıgında genelde görebiliyoruz keseyi dedi.c.tesi yeniden çağırdı bakalım görebilecekmiyiz keseyi o zman da 5+2 olacak.
ayy hayırlı olsun cnm çok sevindim
tıp biraz boşa mı oldu acaba doğal yolla olmuş yaa
tebrik ederim. Allah sağlıkla sıhhatle kucağnıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?