çok teşekkür ederim darısıda başına hayırlısıyla.amiiiinnnnnnnn inşallah............
beni doktor cuma günü çağırdı gidip gitmemekte karasızım kese gözükecekmi henüz yeni çünkü görünse bile kalp atışını duyamam panik olurum diye korkuyorum ne zaman gitsem acaba.
Arkadasim cok sevindim gozun aydin. Seninle daha once konusmustuk. Bende Hamileyim benim mucizemde geldi:)
Doktora hemen git cunki destek tedavisi veriyor progestan falan ggibi . Kese icin cok erken ama en azindan sorun olup olmadigina baksin destek versin.
Allah kucagina almayida nasip etsin.
rabbime çok dua et canım bu onun mucizesi sadece...
rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin
tebrik ederim canım Alah tamamınada erdirsinn ..darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşalahh
canım sorun neydi sizde ?
bu bölümü her okuduğumda bende birgün buraya yazabilecekmiyim diye düşünürdüm işte oldu sonuda oldu çok şükür Allahım sen ne büyüksün Yarabbim hamileyiiimmm delikafaduldendelikafadulden:hooray:evet hamileeeeeeeeeeehihoyyythihoyyytsanki bir rüyadayım şu an ilk duyduğum andan itibaren dua ediyorum Allahım bütün isteyenlere ver diye.............28 yaşında 6 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek 1 laparoskopi ameliyatı sayısız yumurta takibi sonrası doğal yoldan geldi bebeğim çok mutluyum hamdolsun Rabbime Elhamdülillah.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?