Hamdolsun Rabbime 4 yılın sonunda hamileyim

beni doktor cuma günü çağırdı gidip gitmemekte karasızım kese gözükecekmi henüz yeni çünkü görünse bile kalp atışını duyamam panik olurum diye korkuyorum ne zaman gitsem acaba.

Arkadasim cok sevindim gozun aydin. Seninle daha once konusmustuk. Bende Hamileyim benim mucizemde geldi:)
Doktora hemen git cunki destek tedavisi veriyor progestan falan ggibi . Kese icin cok erken ama en azindan sorun olup olmadigina baksin destek versin.

Allah kucagina almayida nasip etsin.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun hepinize yaşatsın Rabbim annelik duygusunu inşallah:Saruboceq: her namazdan sonra dua ediyorum Allahım bütün isteyenlere ver diye ismini söyleyenlere adıyla adını bilmediklerime tanıdığım tanımadığım herkes için dua ediyorum ben 4 yıldır bu anı bekliyordum beklemenin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim çok duygulandım şimdisenağlamaAllah hepinizin yüzünü güldürsün:1hug:

rabbime çok dua et canım bu onun mucizesi sadece...
rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin

evet hatırladım hayırlı olsun bebişin çok sevindim :dance:Allah tamamına erdirsin.doktorla konuştum progestan al iç hemen dedi cuma günüde çağırdı işte.senin kaç aylık oldu şimdi.

tebrik ederim canım Alah tamamınada erdirsinn ..darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşalahh
canım sorun neydi sizde ?

rabbime çok dua et canım bu onun mucizesi sadece...
rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin

akşam yatarken sabah gözümü açar açmaz dua ediyorum Rabbime hamd ediyorum bu nasıl bir mucize Allahım hep inandım çok dua ettim bugüne kadar dua her kapıyı açıyor gerçekten.sağol canım amiiiiinn.....

tebrik ederim canım Alah tamamınada erdirsinn ..darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşalahh
canım sorun neydi sizde ?

çok sağol tatlım darısı başına olsun inşallah:Saruboceq:bu dünya sınav dünyası herkes kaderindekini yaşıyo sınavdan geçiyo önemli olan isyan etmeden sabır ve dua ile bekleyebilmek sabrın sonu gerçekten selamettir.bizde sorun yok görünüyordu başlarda aradan 3 sene geçti yine olmadı en laparoskopi oldum sol tüpüm yapışıkmış ve rahimde aşırı kalınlaşma olmuş adetlerim azalmıştı bu yüzdenmiş laparoskopi sonrası 1 aşılama yapıldı yine olmadı üzerinden 5 ay falan geçti kendiliğinden geldi meleğim çok şükür.sizde sorun ne canım 7 senedir mi bekliyosun.

eminem tebrik ederim canım çoooook sevindim. Rabbim sonunda doğal yoldan nasip etmiş. Allahım olmayan herkeze nasip etsin inşşallah.. bende 9 haftalık hamileyim .. o gun o topikte çok üzüldüm sonra hiç girmiycem uzak kalcam herşeyden dedim. ve Rabbim banada doğal yoldan nasip etti bebeğimi darısı olmayanların başına inşallah

harika cnm bende kızım olmasını çok istiyodum herkez erkek demişti kız olduğunu duyduğumda RABBİME bin kere şükür ettim

Son düzenleme:
emine burda ilk arkadaşın bendim ama en son ben duydum utan utan tüüüühhhhh neyse affettim 3 yıl sonra duysamda hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…