- Konu Sahibi little_angel
-
Kızlar bugün doktora gittim.Üst kolumda ve yüzümdeki sivilceler için.Çok ciddi sorun teşkil etmiyolardı aslında ama yaz gelmesiyle özellikle epilasyon sonrasında çok ciddi kızarıklıklar oluşmaya başladı.Özel hastanede bi doktora gittim ve bu iki kremi birebir karıştırıp da uygulamamı söyledi.Burada ayrı ayrı kullanımını okudum bunların ama birlikte kullanan hiç yok sanırım.Ben de bugün başlıyorum.deneyip sonuçlarını size mutlaka ileteceğim.Bu kremler için mucize dediklerini duydum ama bakalım birlikte nasıl olacaklar
Kızlar mucize gibi şuan.iz olan yerlerim soyulup geçmeye başladı.Resmen cildim güzelleşti.Asla bırakmam ben bu kremleriii
nası kullandın biraz açıklar mısın
ben bu 2 kremin vücuttaki çatlaklara iyi geldiğini duymuştum ve bazı bölgelerime kullanmıştım,gerçekten de çatlaklarda gözle görülür azalma olmuştu,ama tabi devamlı kullanmak canımı sıktığı için bırakmıştım.Kesinlikle sihirli kremler ikisi de,sivilce ya da kızarıklık için kullanıldığını duymamıştım,ben de kullanayım bakalım sivilcem çıkarsa
canım ben sırtıma kollarımın üst tarafına ve yüzüme uyguluyorum şuanda.her yerine uyguluyorum nemlendirici gibi sabah yüzümü yıkadıktan sonra ve akşam yatmadan önce.burnumun üzerinde siyah nokta problemim de vardı biraz.o bile hiç kalmadıkızarıklıklar da çok azaldı.Hâlâ devam ediyorum.ayrıca izler de oldukça azaldı Bugün 9. gün ve erkenden sonuç alıyorum
bende şimdi aldım geldim eczacı hametan pomadmı olsun fln dedi kremini aldım madecassoldada merhem yazıyor üzerinde doğru dimi :26:
aaaaaa canım ciddi misin? ay benim de birden kilo alıp vermemden dolayı bacaklarımın iç tarafında biraz çatlağım oluşmuştu oraya da süreyim bari bir taşla iki kuş
evet canım doğru :) hametanın kutusu sarı üzerinde mavi yazıyla yazıyo.Medacassol de beyazlı açık pembeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?