Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dakika sonrası ciddiye alınmaz canım. Kuruma çizgisidir. Tekrar test yapıp ilk 10 dakikasını dikkate alabilirsin2 saat sonra böyle cikti
gebelik var gibi böyle net kuruma çizgisi hiç görmemiştim2 saat sonra böyle cikti
Valla benim birkaç kere böyle net kuruma çizgim olmuştu. Eşim görmüş hatta saatler sonra geldi pozitif bu falan diyegebelik var gibi böyle net kuruma çizgisi hiç görmemiştim
3-4 tanesinde ilk 10dk da pozitif sonuc görmeden umutlanmıyorum artık
yaa inşallah en kısa ve hayırlı zamanda kopkoyu çift çizgiler görürüzValla benim birkaç kere böyle net kuruma çizgim olmuştu. Eşim görmüş hatta saatler sonra geldi pozitif bu falan diyededim yok o kuruma çizgisi. Alıştım bumları görmeye
1yıl oldu da son iki ay denemedik 10ay diyebilirimBende bende öyle vallahi almicam bidaha test yapicam diyorum yine tutamıyorum kendimi siz kaç aydır istiyorsunuz ?ucanpayanda
8 ay oldu bir düşüğüm varG guzelseylerolsun amin canım inşallah sizlerin kaç oldu
amiiin canıımG guzelseylerolsun bizimde 8 ay oldu rabbim mutlu haberler almamızı nasip etsin