Hamikelik ve Bitmek Bilmeyen Bulantılarım

Ah kusura bakmayın, ben söylemeyi unuttum. Ben yurt dışında oturuyorum. Ya bu bahsettiğiniz ilaçların burda var mı, yok mu? Bilemiyorum.. Ama elbette vardır bulantıya karşı bişey. Ama doktorum kesinlikle yazmıyor. Az sonra tekrar gideceğim. Eğer yine yazmazsa o zaman mecbur bir çaresine bakacağım.. Sağolun...

İnşallah, inşallah, düşünceleriniz için ayrı teşekkür ederim

Ay o kokmalar hala burnumda , diyordum ki eşime , anneme kim varsa yanımda artık , siz nasıl almıyorsunuz ya bunca kokuyu , köpeklere yazık bunca pis kokuyu her gün almışlar , yağmur yağardı o bile kokardı bana , 8 haftalıkken başlamıştı bende de bunlar , doktorum benim de ilaç yazmamıştı , bulantı önleyici bileklik kullanmıştım ama çok da işe yaramamıştı. Hatta eşim dün salata yapmış , yeşil soğan koktu burnuma ve birden hamilelikteki koku gibi geldi bana bir fena oldum iftar vakti , neredeyse gidiyordu orucum.

Benim de oğlumda öyleydi birkaç kez kusmalarım olmuştur o kadar, ama bunda mahvoldum sonra doktora kontrole gittiğimde halimi görünce ilaç başlattı hemen. İlaca rağmen zorlandığım günler oldu ama yine de iyiydim. Yaşamayan bilmez . Bana da denilen her şeyi yapıyordum ama ardından WC de alıyordum soluğu. Zencefil iyi gelir diyorlar onu bir deneyin , günde bir bardaktan fazla içmeyin ama. Benim 17. Hafta gibi geçmişti . Umarım bir an evvel geçer

Çubuk kraker, beyaz leblebi, içine bir dilim taze zencefil atılmış sıcak su.. Bunlarla ayakta kalmıştım ilk hamileliğimde. 14. hafta gibi geçmişti ama hayattan herşeyden herkesten soğumuştum.. Eşim bile kokuyordu bana.. Hiç kusmadım gerçi ama öğürmekten, bulantıdan mahvolmuştum.

Muhtemelen ilaç yurtdışı üretimidir zaten. Umarım orda da vardır ya da doktorunuz başka bir çözüm üretir

Ilk 3 ay cubuk kraker ve sari leblebi yedim iyi geliyordu. Ac kalmamaniz lazim

Aynı dertten muzdaribim 3. Bebeğim ama hala aynı çaresini buladım. Ilacda kullandım ama fayda etmedi

Ben de aynısını yaptım beyaz ekmek ve zeytin yedim aylarca. Sonuç 27 kilo aldımVeremiyorum
Dogru arkadaşım da biraz ponçik tontik ama o hamileliğinde almadı önceden de biraz ponçik tontik di kızını emzirmeyi bırakınca daha da kilo almış aramızda kalsın da ekmegi çok seviyor herhalde

Dogru arkadaşım da biraz ponçik tontik ama o hamileliğinde almadı önceden de biraz ponçik tontik di kızını emzirmeyi bırakınca daha da kilo almış aramızda kalsın da ekmegi çok seviyor herhalde
Ben kendime ponçik tomruk diyemiyorum bildiğin şişko oldum emziriyorum diyet de yapamıyorum çok zor durumdayım

Olsun ya verirsiniz bebişiniz hareketlenince arkasında koşturursunuz şimdi emziriyormuşsunuz takmayın kafanıza (arkasından da olsa arkadaşıma şişko demem ponçik tontik o ) sütten ayırınca diyetinizi yaparsınız kaçıyor mu diyet canım bol bol sıvı tüketin aüt olsun bebişinize yarasın fıstıga

Benimde doktorum öyleydi bana bulantı bilekliklerini önermişti eczanede satılan. Ben basedebilmistim almamıştım ama alanlar fayda goruyormus

Doktorunuz iyi mi ? Düşünce yapısı olarakta,doktor olarakta. Kusmak ne kadar zararlı biliyodur inşallah. Başka doktora gidin.

soğan deme fena oluyorum

sarımsak soğan pırasa bunların tadını unuttum artık. tavuk yumurta kırmızı et bunlardan da tiksinti geldi. adını anınca bile öğürüyorum sanki

Ne yapılır bilmiyorum çocuğum yok. Şunu merak ettim bu bulantı ne zaman başlıyor kaçınca ayda bitiyor. Bilen var mı?

15 haftalım hala devam ediyor bulantım doktorum ilaç yazdı ama fayda etmedi umarım en yakın zamanda biter

Canım ben uzun yolculuklarda bir kez kullandım kavrulmuş nohut yuttum yol boyu ilginç hiç rshatdiz olmadım hamilelikte benimde üç buçuk Ay sürekli istifra ettim doğası bu boğazım yırtıldı içten hatta biraz sabırzamanla düzelir banada ilaç vermemislerdi ben salatalık tuzlayıp yiyebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…