- 31 Temmuz 2023
- 40
- 9
- 1
- 22
- Konu Sahibi alizada humay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var çok yeni
Bence var canım benim banada dua eder misin 2 yıldır çocuğum olmuyorDoktorum düşük ola biləcəyini dedi bu durumu yaşpda hamilə qalan var
Bende öyle canım 2 yıldır her ay neqstiv sonuç görüb üzülüyorum sevinemiyorum duser dieBence var canım benim banada dua eder misin 2 yıldır çocuğum olmuyor
Hiç üzmeyin kendinizi doktorlar genelde en kötü ihtimale alıştırmaya çalışıyorlar hep kötü konuşurlar düzenli artış olduktan sonra giç bir sorun olmaz Allahın izniyleBende öyle canım 2 yıldır her ay neqstiv sonuç görüb üzülüyorum sevinemiyorum duser die![]()
İnşallah olur canımBende öyle canım 2 yıldır her ay neqstiv sonuç görüb üzülüyorum sevinemiyorum duser die![]()
6 günAdetiniz kaç gün gecikti
İnşallah öyledirHiç üzmeyin kendinizi doktorlar genelde en kötü ihtimale alıştırmaya çalışıyorlar hep kötü konuşurlar düzenli artış olduktan sonra giç bir sorun olmaz Allahın izniyle
Allah ikimizide sevindirsinİnşallah olur canım![]()
6 gün
Testim silik çıktı
Ben adetimin 19 cu günü baktırdım folikul 15 mmdi küçüktu iğne ile catlatma vermedi küçük diye
Gec döllənme dedi doktor da öyle olunca kalınır mi hamileBiraz düşük değeriniz.İnsallah geç döllenmedir.Insallah saglikli hamileliginiz olur.Saglikla kucağınıza alırsınız.![]()
İki gun sonda yeniden yaptiracamÖnemli olan beta degerinizin 2 güne bir iki katına çıkarak artması
Tabii ki geç döllenme ile de normal gebelik oluşur.Gec döllənme dedi doktor da öyle olunca kalınır mi hamile![]()
2 güne bir kan verin 2 katı ya da en az yüzde 66 civari artış olursa devamli saglikla ilerler insallah.Kalbinizi ferah tutun.Bebeginiz size tutunur insallahİki gun sonda yeniden yaptiracam![]()
Aha Azərbaycanlıyim iki gün sonra inşallah hayırlı haberlerle gelirim2 güne bir kan verin 2 katı ya da en az yüzde 66 civari artış olursa devamli saglikla ilerler insallah.Kalbinizi ferah tutun.Bebeginiz size tutunur insallahAzerbaycanlı misiniz?
İçimi rahatlattinizTabii ki geç döllenme ile de normal gebelik oluşur.