Hamile ANNELER veya hamilelik yaşayan ANNELER sizlere soruyorum🥰

Evet yorumlarında okudum seni, senin yeni hamile olupda göğüs ağrının olmaması beni birazda olsun umutlandırdı🥰 tekrar sağlıklı hamilelikler dilerim güzelim 🧿
Tüşekkür ederim ben normaldede göğüs ağrısı yaşayan biri değili adetde felan yani🤗🤗🤗Benmde hala korkularm var İnşAllah gecer

Tüşekkür ederim ben normaldede göğüs ağrısı yaşayan biri değili adetde felan yani🤗🤗🤗Benmde hala korkularm var İnşAllah gecer
Hiç korku barındırma o güzel hediyede, pozitifi gördün mutlu ol, sağlıkla gelecek senin bebeğin ben inanıyorum🧿🙏🧿🌹

Hiç korku barındırma o güzel hediyede, pozitifi gördün mutlu ol, sağlıkla gelecek senin bebeğin ben inanıyorum🧿🙏🧿🌹
Teşekkür ederim gercekten böyle hamile olunca telefon kullanmıycan her biçeyde arayıp bakıyosun kötü yorumlar görüyosun ya acabamı diyosun hic düşünmesen bile canm İnŞallah Sende Hamişsindir🤗🤗🤗Haber edicem test sonuclarımı size sonrada ayrılcam Kk dan 💜

bende daha 1gün kaldı doktora gidcem ama araştırıyom bazılarında testler hep pozitif ckanlar varmış içime bi korku indi ama 3 test yapmış silik pozitif ama hamile deöilmiş
Ama ben seni takip ettim canım testlerin koyulaşmıştı.

Teşekkür ederim gercekten böyle hamile olunca telefon kullanmıycan her biçeyde arayıp bakıyosun kötü yorumlar görüyosun ya acabamı diyosun hic düşünmesen bile canm İnŞallah Sende Hamişsindir🤗🤗🤗Haber edicem test sonuclarımı size sonrada ayrılcam Kk dan 💜
Tamam haberini bekliyor olacağım, bence ayrılamazsın bişey merak edersin yine girersin kkya 🙃

Ben iki gebeliğim de vardı hassasiyet şimdiki gebeliğim de en basından beri yok.
Ayyyyy bak bu beklediğim haberdi 🥰 sende umut oldun şimdi bana, yalandanda olsa insanın umutlanması nasılda ruh halini değiştiriyor ya 🌹😘😘🌹
Normalde yumurtlamadan önce göğüs ağrın oluyormuydu?

Ayyyyy bak bu beklediğim haberdi 🥰 sende umut oldun şimdi bana, yalandanda olsa insanın umutlanması nasılda ruh halini değiştiriyor ya 🌹😘😘🌹
Normalde yumurtlamadan önce göğüs ağrın oluyormuydu?
Bazı aylar oluyordu ama hamile oldugum zaman kasık agrısı dan şüphelendim üstüne görme oldu bende lekelenme yasadım.

Bazı aylar oluyordu ama hamile oldugum zaman kasık agrısı dan şüphelendim üstüne görme oldu bende lekelenme yasadım.
Yaaaa bende istiyorum lekelenme yaşayayım, şöyle peçeteye sileyim azıcık açık pembe yada kahverengi akıntım gelsin, adet oldum zannedeyim ama olmayayım :KK70::halay:

Back
X