Hamile anneler

Sevcan232

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
44
6
1
Merhaba bayanlar iyi aksamlar. Ben 10 haftalik hamileyim. Bugun annemin ayagi kiirildi. Yanimda kimse yoktu bi anlik dalginlikla annemi rontgene goturdum iceriye girdim sonra hemen ciktim. Ama koridorda falan hep bekledim. Radyasyondan dolayı bsey olurmu acaba bilgisi olan varmi??

Iceri girdiginizde alet calismiyordu zaten ve bence bisey olmaz insallah.
Bir arkadasim rontgendd calisiyordu hamile oldugunu bilmeden kac hafta cekim yapmis sukur kuzi turp gibiydi.
5abiki radyasyon iyi degildir fakst beyinde isi bitirince vucud onu siler atar korkma

Röntgen çekildiği sırada içeriye girip çıkmadıysan birşey olmaz. Bol bol yoğurt tüket

Birde cooook onemli bisey daha var
Bu eljnizdeki telden vucudunuza giren radyasyon hic azimsanicak kadar degil ustelik herhun hersaat ele akinirsa durum sıkınti
Almayin telleri elinize cikartin hsyatinizdan
Onu bunu gec etraftaki kablolu aglaf vs neyse yani olucak herzaman olur icini ferah tut

Ya bilemedim huzrsuz oldum pek bilgim olmadgi icin soriyim dedim doktor kontrlm 1 hafta sonra cnku

Ya bilemedim huzrsuz oldum pek bilgim olmadgi icin soriyim dedim doktor kontrlm 1 hafta sonra cnku

Merak etme hiç birşey olmaz.. onkoloji profuna sormuştum..hamilelikte belli bir seviyeden sonra radyasyonun zararı oluyor,oda bilmem kaç kere film çekilmeye eşdeğer.. sayıyı tam hatırlamıyorum ama öle bir geçip gittiydimle hiç birşey olmaz..içini ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…