Hamile annelerin bebek arabası arayışına çözüm

ilahikomedya

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
5
2
6
36
Kızlar benim ilk bebeğim ve bir aksilik olmazsa Temmuz'da doğacak. İlk bebeğim olduğundan birçok şeyin arayışına girdiğim gibi aklımı karıştıran konulardan biri de bebek arabası. Yaz bebeği olacağından dışarıda fazla vakit geçireceğimi düşünüyorum. Konu ile ilgili baya araştırma yaptım, karar kıldığım özellikler hafif olması, katlanınca çok yer kaplamaması ve tabi ki bebek için konforlu olması. Sizler de araştırma yaptıysanız eğer önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Yenidoğan için baston puset ya da sling olayına ne dersiniz?

Yaklaşık 3 yaşında oğlum var. Nuna pepp kullanıyorum memnunum. İlk yıl Cybex anakucağı ile, sonra arabanın kendi oturma kısmıyla kullandım...

Sürekli kullanacağımı düşünerek sağlam birşey olsun istedim ama o kadar çok kullandıktan sonra da ikinci bebeğe saklamayacağım için ekonomik olmalıydı. Bunu tercih ettim, sorun yaşamadım.

Baston pusetlerin de yenidoğan için kullanıldığı söyleniyor. Hafif olduğu için öyle mi tercih etsem diyorum ama kafam karışık.

Baston pusetlerin de yenidoğan için kullanıldığı söyleniyor. Hafif olduğu için öyle mi tercih etsem diyorum ama kafam karışık.

baston puset yenidoğanda kullanılamaz oturur vaziyette çünkü. hoş ben sonrasında da kullanamadım çünkü çok zor geldi bana sürmesi.. travel sistem aldım.. doğunca kullanacağım.. şimdiden rahat geldi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…