Aminn canımm inşallah inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur anne olmak.Allah gönlüne göre versin canım inşallahhh tutar bu sefer hamile olsaydım okurdum canım bende 3tüpbebek hazırlanıyor :)
Amin cümlemizin canım benim bırakmasın rabbim isteyen herkese versin canımAminn canımm inşallah inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur anne olmak.
Senin tedavinde hayırlı olsun canım Rabbim kucağınıda göbüşünüde boş bırakmasın
Amin canım sizdeki sorun neyden kaynaklanıyo canımAmin cümlemizin canım benim bırakmasın rabbim isteyen herkese versin canım
Amin arkadasim insallah ben 3 ay kulalndim ama vitaminlerim neydi hatirlamiyotum cunku transferi biz gec yaptirdik ama onalrinda faydasi olduguna inaniyorumVitamini tedaviden önce ne kadar süre kullandın cnm. Yer gök dua üstüne kurulu canım Allah dualarınızı kabul etmiş inşallah sağ salimde kucağına almak nasip olur
Hiç bi sorun yok canım sebep yok sizin neden olmuyorAmin canım sizdeki sorun neyden kaynaklanıyo canım
Canım 1 tane okuman benim için yeterli olur çok sağol Allah razı olsun Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanim bende okurum kac okumami istoyorsan :)
Anladım cnm bende kullandım senin gibi vitamin bizim transferde bu ay olmucak dondurdular nisan ayında olur bi aksilik çıkmazsaAmin arkadasim insallah ben 3 ay kulalndim ama vitaminlerim neydi hatirlamiyotum cunku transferi biz gec yaptirdik ama onalrinda faydasi olduguna inaniyorum
Pkoluyum canım ben ama bizim asıl sorun döllenmede.Hiç bi sorun yok canım sebep yok sizin neden olmuyor
Hım Allah yardımcın olsun inşallahhh tez zamanda kavuşursun yavruna canımPkoluyum canım ben ama bizim asıl sorun döllenmede.
Canım 1 tane okuman benim için yeterli olur çok sağol Allah razı olsun Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.
Sanirim sayin tamam canim ama bende okudum :) hayırlısıyla tez zamanda kavus bebegine inşallahArkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.
Canım 20 daha okudum toplamda 40 tane oldu. Kaç hamile kaldı bide n kadar okunması gerekArkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Allah razı olsun canım. Aminn cümlemizinkini inşallah. Seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Selam canım belki geç gördüm ama gördüğüm an 7 tane niyet ederek okudum. Rabbim inşAllah hayırlısından evlat nasip etsin arzuna catdırsın. Cümlemizin kucağı boş kalmasın
Aminn canım inşallah Allah razı olsun benim için bir adet okuman yeterliydi fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahOncelikle Rabbim hayırlısı sağlıklı olarak kucağına almayı nasip etsin evladını. Bende 20 tane okudum canım devam ettikce +koyup yazarım toplamında da bu oldu derim okuyabildikce
41 tane hamilenin okuması lazım canım 8.hamile okudu.Canım 20 daha okudum toplamda 40 tane oldu. Kaç hamile kaldı bide n kadar okunması gerek
Allah razı olsun canım sayım tamam değil 8.hamile arkadaş okudu herbir hamilenin bir adet okuması benim için yeterli oluyo.Sanirim sayin tamam canim ama bende okudum :) hayırlısıyla tez zamanda kavus bebegine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?