Hamile arıyorum

Ben sayı diye düşünmüştüm canim arkadaslar birden fazla okumus ya ondan oyle sandım. Bence doger basliklara yaz arkadaslar girip bakmiyor olabilir yoksa kimse boyle bir istege hayir demez sanmiyorum. Benim surekli yazdigim basliklarda hamileler var. Tup bebek pozitifleri ve ikiz anne adaylari diye 2baslik istersen yaz bi? Sayin tamamlansin

Aminn canım inşallah Allah razı olsun benim için bir adet okuman yeterliydi fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin ins. Helal olsun canım n demek sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahim ins

41 tane hamilenin okuması lazım canım 8.hamile okudu.
Her bir hamile arkadaşın bir adet okuması yeterli oluyo
Tamam canım bende bakim hamile arkadaşa diyim yazarım yine

Canım senin niyetine 4 hamile arkadaşa söyledim onları da ekleyebilirsin

Merhaba canım bende 2 deneme sonrası hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkesede sanada tez zamanda nasip etsin bende okuyorum canim

Allah yardımcın olsun canım. Okudum ben de

Merhaba canım bende 2 deneme sonrası hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkesede sanada tez zamanda nasip etsin bende okuyorum canim
Çok sağolun Allah razı olsun evladınızı sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin rabbim inşallah

Bi bakayım canım çok sağolasın vermiş olduğun fikir için :)

melike222 hamile degilim ama 2 aylik anneyim ... 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma rabbim sizinde kucaginizi doldursun en kısa zamanda insalahh bitanede ben okudum

melike222 hamile degilim ama 2 aylik anneyim ... 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma rabbim sizinde kucaginizi doldursun en kısa zamanda insalahh bitanede ben okudum
Çok sağolun Allah razı olsun.
Allah katında hiçbir zorluğun olmadığını bu tedavimde daha iyi anladım. Olmaz denileni olduran Rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…