Aminn canım inşallah inşallah cümlemize nasip etsin :)Amiin canim benim. Rabbim seninde gonlundeki guzellikleri yasamayi nasip etsin insallah :)
Amiin canım cümlemiz inşAllah. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin dualarımız kabul olsun.Allah razı olsun canım. Aminn cümlemizinkini inşallah. Seninde evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Ben sayı diye düşünmüştüm canim arkadaslar birden fazla okumus ya ondan oyle sandım. Bence doger basliklara yaz arkadaslar girip bakmiyor olabilir yoksa kimse boyle bir istege hayir demez sanmiyorum. Benim surekli yazdigim basliklarda hamileler var. Tup bebek pozitifleri ve ikiz anne adaylari diye 2baslik istersen yaz bi? Sayin tamamlansinAllah razı olsun canım sayım tamam değil 8.hamile arkadaş okudu herbir hamilenin bir adet okuması benim için yeterli oluyo.
Rabbim sizlerin evlatlarını korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin ins. Helal olsun canım n demek sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahim insAminn canım inşallah Allah razı olsun benim için bir adet okuman yeterliydi fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tamam canım bende bakim hamile arkadaşa diyim yazarım yine41 tane hamilenin okuması lazım canım 8.hamile okudu.
Her bir hamile arkadaşın bir adet okuması yeterli oluyo
Allah yardımcın olsun canım. Okudum ben deArkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.
41 tane hamile arkadaşın birer adet okuması benim için yeterli arkadaşlar.
Hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorum.
Amin canım inşallah inşallahAmiin canım cümlemiz inşAllah. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin dualarımız kabul olsun.
Çok sağol canım Allah razı olsun rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah10 tanede ben okurum canım
Çok sağolun Allah razı olsun Rabbim evladınıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin onu size bağışlasın inşallahAllah yardımcın olsun canım. Okudum ben de
Çok sağolun Allah razı olsun evladınızı sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin rabbim inşallahMerhaba canım bende 2 deneme sonrası hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkesede sanada tez zamanda nasip etsin bende okuyorum canim
Çok sağol canım Allah razı olsun sizlerden Rabbim salih saliha evlatlar nasip etsin cümlenize inşallahCanım okudum Rabbim tez zamanda nasip etsin inş
Çok sağol arkadaşım gerçekten Allah gönlünden geçeni eline versinCanım senin niyetine 4 hamile arkadaşa söyledim onları da ekleyebilirsin
Bi bakayım canım çok sağolasın vermiş olduğun fikir için :)Ben sayı diye düşünmüştüm canim arkadaslar birden fazla okumus ya ondan oyle sandım. Bence doger basliklara yaz arkadaslar girip bakmiyor olabilir yoksa kimse boyle bir istege hayir demez sanmiyorum. Benim surekli yazdigim basliklarda hamileler var. Tup bebek pozitifleri ve ikiz anne adaylari diye 2baslik istersen yaz bi? Sayin tamamlansin
Ins. Hayırlısı ile evladını kucağına alırsın iyi haberini beklerim. Amin canım cümlemizin insÇok sağol arkadaşım gerçekten Allah gönlünden geçeni eline versin
Amin canım inşallah haber ederim muhakkat :)Ins. Hayırlısı ile evladını kucağına alırsın iyi haberini beklerim. Amin canım cümlemizin ins
Çok sağolun Allah razı olsun.melike222 hamile degilim ama 2 aylik anneyim ... 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma rabbim sizinde kucaginizi doldursun en kısa zamanda insalahh bitanede ben okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?