Kızlar cinsiyet ne zaman öğrendiniz haftaya tandewum war 13 haftalığa doğru yol alıyorum öğrenirmiyim..?
Senin adına çok sewindim cnm sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbimBen 12.haftada öğrendim canım,belli olur seninki de.. Benim bır kızım olacak çok mutluyum,ilk gebeliğim.
Senin adına çok sewindim cnm sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim
14 bitti 15 teyim belli degil dahaBen 12.haftada öğrendim canım,belli olur seninki de.. Benim bır kızım olacak çok mutluyum,ilk gebeliğim.
Çok umutlanmayım o zaman14 bitti 15 teyim belli degil daha
Buarada yorumun altında kaç haftalık hamileliğin açıklamalar war bende yapmak istiyorum nasıl oluyo14 bitti 15 teyim belli degil daha
Benimki göstermedi ama zaten emin olmadan soylemiyo dr yada kesin degil diyolar sabirÇok umutlanmayım o zaman
Kişisel bilgilerine gir canm görursun ordaBuarada yorumun altında kaç haftalık hamileliğin açıklamalar war bende yapmak istiyorum nasıl oluyo
Ogrenebılırsın gosterırse benım gostermedı bugün tekrar gıttım %100 erkek dedı pipisini gördümKızlar cinsiyet ne zaman öğrendiniz haftaya tandewum war 13 haftalığa doğru yol alıyorum öğrenirmiyim..?
Kızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.Ben 12.haftada öğrendim canım,belli olur seninki de.. Benim bır kızım olacak çok mutluyum,ilk gebeliğim.
Ayy çok sewindim cnm sağlıkla kucağına nasip etsin rabbim.. Haftaya bende öğrenirim inşOgrenebılırsın gosterırse benım gostermedı bugün tekrar gıttım %100 erkek dedı pipisini gördüm
Bende haftaya öğrenirim inş göstermezsede napalım.. Ama doktora gitmeden çikolata yiyin diyolar bebek oynuyo ya elbet bi açık werirKızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.
Kızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.
Wayy süper inş bizimkide süpriz olur..benim doktorum çok net konuştu ki ben de 12.haftada belli olmaz diye düşünerek gitmiştim.Sekreteri bugün büüyük gün dedi,niye diye sorduğumda cinsiyeti söyler doktor dedi,ben de hadi yaaa dedim,beklemiyordum çünkü. Muayenede de şak diye söyledi bi şok yaşadım ilk hemen belli oldu mu yani kızım mı olacak moduna girdim,eşim de yanımda video çekiyodu hatıra olsun diye ,öğrenirsin yakında inşallah insan merak ediyor canım haklısınevet doğum tarihlerimiz çok yakın ama genelde 1 hafta erken olurmuş doğumlar öyle diyorlar.
Ohh ohh maşallahh sewindirik oldum hadi hayırlısı bakalım13. Haftada ikili test esnasinda kiz dedi doktorum ve degismedi canim :) yani 13 de öğrendim. Hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?