Gözünüz aydın darısı başıma inş haftaya öğrenirim..Ben bugün ögrendim cnm erkek çok hafifte olsa kıpırdadıgını hissediyorum
İşallah cnmGözünüz aydın darısı başıma inş haftaya öğrenirim..
Evet yine gittim kontrole sırtı dönük uyuordubenim doktorum çok net konuştu ki ben de 12.haftada belli olmaz diye düşünerek gitmiştim.Sekreteri bugün büüyük gün dedi,niye diye sorduğumda cinsiyeti söyler doktor dedi,ben de hadi yaaa dedim,beklemiyordum çünkü. Muayenede de şak diye söyledi bi şok yaşadım ilk hemen belli oldu mu yani kızım mı olacak moduna girdim,eşim de yanımda video çekiyodu hatıra olsun diye ,öğrenirsin yakında inşallah insan merak ediyor canım haklısınevet doğum tarihlerimiz çok yakın ama genelde 1 hafta erken olurmuş doğumlar öyle diyorlar.
17.hafta bitti hala bilmiyorum doktorum kız istediğimi biliyor acaba erkekte ondan mı söylemiyor diye kurgular kuruyorum14 bitti 15 teyim belli degil daha
Yok artık daha neler17.hafta bitti hala bilmiyorum doktorum kız istediğimi biliyor acaba erkekte ondan mı söylemiyor diye kurgular kuruyorum
oyyyy inş öğrenirim.. Ama kesin konuşmuyolar 13. Hafta galiba17.hafta bitti hala bilmiyorum doktorum kız istediğimi biliyor acaba erkekte ondan mı söylemiyor diye kurgular kuruyorum
Nasipp.. Boll öikolata ye git öyle diyolar ben öyle yapıcam bakalımNeden bana gelen doktorlar ihtimal vermiyor
ohh maşallah Allah bağışlasın inşDoktorum 11.haftada kiz gibi demisti ve oyle de oldu :)
İlk defa mi yorum yapti yoksa erkek demismiydi daha once canimOgrenebılırsın gosterırse benım gostermedı bugün tekrar gıttım %100 erkek dedı pipisini gördüm
O
ohh maşallah Allah bağışlasın inş
Benim ki söylemiyor hale büyük ihtimal biliyor cinsiyetini ama bakmıyorNeden bana gelen doktorlar ihtimal vermiyor
2 tane çikolata yedim ama nafile... Şimdi de merak etmekten vazgeçtim asıl önemli olan sağlığı bebeğimin. 10 gün sonra tekrar randevum var. Öğrenmesemde yine onun sağlığından daha önemli değil. Yeterki sağlıklı olsunNasipp.. Boll öikolata ye git öyle diyolar ben öyle yapıcam bakalım
Yok onda yanılma olmaz rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim..Bana 13 haftamda 4d ultrasonda erkek dedi doktorum. Kızlar sizce 4d yanilma payı varmıdır? Doktorum kesin erkek dedi. 4d ultrasonda baktırıbda yanılan oldumu aranızda?
haklısın cnm sağlıklı olsunda tek2 tane çikolata yedim ama nafile... Şimdi de merak etmekten vazgeçtim asıl önemli olan sağlığı bebeğimin. 10 gün sonra tekrar randevum var. Öğrenmesemde yine onun sağlığından daha önemli değil. Yeterki sağlıklı olsun
AMMİİİİİN canım cümle hamişler İNŞALLAH. Bir kızım var bir tanede oğlum olursa sevinirim. Siz kendiniz 4d ultrasondamı baktırdınızmı? Ondanmı biliyorsunuz?Yok onda yanılma olmaz rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim..
Benimde ilk kızım war.. Ordan biliyorum anca o zaman belli olmuştu..AMMİİİİİN canım cümle hamişler İNŞALLAH. Bir kızım var bir tanede oğlum olursa sevinirim. Siz kendiniz 4d ultrasondamı baktırdınızmı? Ondanmı biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?