Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

Kızlarda hamileliğiniz nasıl geçti 2 si de farklımıydı ne yediniz ne aşerdinizz
Farklı kızımda çok midem bulandı doğru düzgün bişe yiyemezdim.. 3 aydan sonra aşırı yemeye başlamıştım we ekşi çok yerdim.. Şimdiki hamilelğimde bulantım yok rahatım şükür baş dönmelerim çok bide aşırı turşu we tatlı yiyorum hayırlısı cinsiyeti bugün öğrenecem inş

Kızlar benim bebisin cinsiyeti hala belli olmadı. Doktor küçük daha dedi. 20 eylülde üçlü tarama testi var. Ozaman 15 haftaligi geçmiş olacam. Belli olurmu sizce ozaman. Tabiki önce sağlıklı hayırlı olsun. Ama merak etmeden duramiyorum :)

17+4 olduk miğde bulantım var hale miğdem bulana bulana yiyorum sonra miğde bulantısından duramıyorum oğlumda böyle olmadı kokuya tahammülüm yok miğdem çok hassas

1, aşırı yıyordum doguma kadar 20 kılo almıstım suan 4,aydayım kılo almadım fazla yıyemıyorum.1,kızdı buda kız:)
Bende oğlumda yiyordum ne yemek ama tatlılar tuzlular ne var ne yok Allahtan şeker diyetiyle durdum yoksa şişerdim 76 kiloydum doğuma giderken bunda çok yiyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…