- 22 Mart 2016
- 274
- 198
- 18
Ohh Allah bağışlasın kız ewlat hayırlı ewlatBiz de kızımızı bekliyoruz
Sağol canım benim allah hepimizinkini bağışlasın daa umarım hayırlı ve sağlıklı olur tek dileğim buOhh Allah bağışlasın kız ewlat hayırlı ewlat
Kızlarda hamileliğiniz nasıl geçti 2 si de farklımıydı ne yediniz ne aşerdinizzBenimde ilk kızım war.. Ordan biliyorum anca o zaman belli olmuştu..
Farklı kızımda çok midem bulandı doğru düzgün bişe yiyemezdim.. 3 aydan sonra aşırı yemeye başlamıştım we ekşi çok yerdim.. Şimdiki hamilelğimde bulantım yok rahatım şükür baş dönmelerim çok bide aşırı turşu we tatlı yiyorum hayırlısı cinsiyeti bugün öğrenecem inşKızlarda hamileliğiniz nasıl geçti 2 si de farklımıydı ne yediniz ne aşerdinizz
kız erkek farkrtmez dıyeceksın hemen soyluyorlar:)17.hafta bitti hala bilmiyorum doktorum kız istediğimi biliyor acaba erkekte ondan mı söylemiyor diye kurgular kuruyorum
Aynen üsteleyince gıcık ediyorlarkız erkek farkrtmez dıyeceksın hemen soyluyorlar:)
17+4 olduk miğde bulantım var hale miğdem bulana bulana yiyorum sonra miğde bulantısından duramıyorum oğlumda böyle olmadı kokuya tahammülüm yok miğdem çok hassasFarklı kızımda çok midem bulandı doğru düzgün bişe yiyemezdim.. 3 aydan sonra aşırı yemeye başlamıştım we ekşi çok yerdim.. Şimdiki hamilelğimde bulantım yok rahatım şükür baş dönmelerim çok bide aşırı turşu we tatlı yiyorum hayırlısı cinsiyeti bugün öğrenecem inş
Öğrenemedim malesef 1 ay sonraya inşdaha çok erken gibi geldi :) Benim erkek bebişim olucak :)
1, aşırı yıyordum doguma kadar 20 kılo almıstım suan 4,aydayım kılo almadım fazla yıyemıyorum.1,kızdı buda kız:)Kızlarda hamileliğiniz nasıl geçti 2 si de farklımıydı ne yediniz ne aşerdinizz
kaç haftalıksın canımÖğrenemedim malesef 1 ay sonraya inş
Bende oğlumda yiyordum ne yemek ama tatlılar tuzlular ne var ne yok Allahtan şeker diyetiyle durdum yoksa şişerdim 76 kiloydum doğuma giderken bunda çok yiyemiyorum..1, aşırı yıyordum doguma kadar 20 kılo almıstım suan 4,aydayım kılo almadım fazla yıyemıyorum.1,kızdı buda kız:)
13 cnm sen..?kaç haftalıksın canım
16 haftadayım bende:)13 cnm sen..?
benimde 17 haftayken kız dedi. tatile gitmiştim sonra geldim 23 haftada gittim erkek dedi şuan doğuma az kaldı ve artık oğlun şöyle yapıyor böyle oğlun deniyor :) :)Öğrenemedim malesef 1 ay sonraya inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?