canım ben adetimin 3, günü görmüştüm ama cok silikti 2, gunu yaptıgım teste negatif cıkmıstı Şeniz a.s.
yumurtlamadan ya 12 ya 13 gun sonraydi
yani adetim daha gelmemistia.s
gun icinde yaptim ilk idrar deildi
5dk da cikan sonuc buhihoyyyt
2gun sonra da kanda 400cikmisti
canim ben 2. gunu yaptigimda çimisti.ben hassas testlerle yapmistim.4 gun once %50 dogru sonuç veriyormus ama benim negatif çikmisti.bende gunum geçince yapmistim ve pozitifdi.
nevrocum baslıgı gorunce bırden cok heyecanlandım..hamıs baslıgı actın sandım..kaydirigubbakcemile3
ınsallah hamıs haberını de en kısa zamanda alırızz..:Saruboceq::CüvCüv:
demek kı kız cocuk olunca ıdrar testınde daha cabuk cıkıyor.benım yakın bır arkadasımında oglu oldu oda adet gununde ogrenmıs..günüme 3 gün varken öğrendim oğlumdada gününde öğrenmiştim
günüme 3 gün varken öğrendim oğlumdada gününde öğrenmiştim
tatlım adetime 3 gün kala pozitif çıktı
dr çok erken çıkmış normalde adeti geçmesi gerek dedi ama erken döllenme heralde a.s.
bende ilk hamileliğimi adete 1 hafta varken öğrenmiştim şimdi de 3 gün geçtikten sonra öğrendim........
bende adetime 1 gün kala yapmıştım ve hemen sonucu almıştım.hemde ilk idrarım değildi öğlen yapmıştım.
Çok teşekkürler canım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Şu çizgileri görmenin Darısı başımıza inşallah. kaydirigubbakcemile3
canım benimde biliyosun ki 8 günden daha fazlaydı ve kıpkırmızıydı.aslında daha erken yapmış olsaydım bile demekki çıkacakmış diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?