ben adetim 5 gün geçtikten sonra umutsuz bi şekilde idrar tahlili yaptım sonucu gördüğümde şok olmuştum..
Benimde iki oğlumdada adetim iki gün geçmiştiki yapmıştım 5 dakika içinde net bir şekilde iki çizgide belirmişti,,,,,,ama bu ölen bebişim de adet günümü birgün geçmişti yaptım biri diğerinden 5 dakika sonra çıktı ve biraz silikti,,,,,son kaybettiğim bebekte adetim bir hafta geçince de kan testi yapıldı sonuç 1999 idi ama yavruma kavuşamadım,,,,dilerim bütün anneler kavuşur meleklerine,,,,,
canımm benimde adetime 3 gün vardıı aşırı bi bulantıyla şüpheyle eczaneden aldığım testte öğrendimm ve innaılmaz bir mutluluk yaşamıştımm...delikafaduldendelikafadulden
Rabbim herkeze nasip etsinnn bu mutluluğuu inşallahhh :Saruboceq:ŞenizŞeniz
Canım 3 gün kala ne kadar da netmiş. :teytey: Resmini de bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah , dünürüm benim. Şeniz :asigim:
nevrosky bizim için gerçekten çok iyi bir topic oldu tşk bilgi sahibi olmamızı sağlayacak benimde 2 günüm var adetime ama test yapmadım henüz çıkmaz diye 5 gün önceden yapanlar bile öğrenmiş tşk
ben de adetime 3 gün kala yapmıştım ve pozitif çıkmıştı
hatta 5 gün kala yaptığımda çıkmamıştı üzülmüştüm
şu erken gebelik testleri de fasafiso
sözde 5-7 gün önce doğru sonucu veriyor diyorlar ama doğru değil
ben o testlerden yapmıştım 5 gün önce ve negatif çıkmıştı
meğerse hamileymişim
oylamaya da katıldım
allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
sevgiler
benim günüm 6-7 gün geçmeden çıkmıyor idrar testinde...3 düşüktede öğle olmuştu..ben geç yumurtluyorum galiba.....
nevrom ben de oyladım canım Şeniz
Bende adetimden 5 gün geçince öğrendim :) anket cevaplanmıştııırr :)
Beklenen Adet gününde ögrendimm..
tüp bebek tedavisi görüyorum.trasferden 11.gün sonra idrarda denedim.2.çizgi silik yarın kanda yaptıracam inşallah en kısa zamanda ALLAH banada sağlıklı sıhhatli bir bebiş verir
vallahi ben çok gecikmişim sanırım10 haftalıkken idrar testi yoluyla gebe olduğumu öğrenmiştim..
kızlar ben adet günüme bir gün vardı test yaptım pozitif çıktı tam adet günümde kan tahlili yaptırdim ve tam beş haftalık gebe olduğumu öğreendim
benım ılk bebgımde 7 gun gecınce ıkıncıdede 3 gun gecınceydı sanırım
ama nasıp degılmıs ıkısde
cıft cızgı testlerı gorunce oyle heyecanlanıyorumkı ıcımde sıcacık bıseyler oluyor Rabbım tekrar nasıp etsın bızlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?