Hamile arkadaşlar kaçıncı haftasınız ve kaç kilo aldınızz gelin karşılaştıralım :)

minaberra

i love my baby :)
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
26
0
36
Diğer
hamileliğimin 19.haftasındayım ve 8 kilo aldım :bbo: hala bilmiyorum iyimi gidiyorum fazla mı almışımm? tüm hamile arkadaşlar bekliyorumm hadi yazın aldıgınız kilocuklarınızıı :)
cokacimcoook

Bu topic daha önce açılmıştı galiba.ben 26. haftadayım13 kilo aldım.ilk hamileliğimde de toplam 25 kilo almıştım bünye olarak çok kilo alıyorum.ama Allah tan sonra veriyorum :)

ayy inanmıyorum ben 22 haftadayım hatta 23 oldum sayılır 2 yada 3 kilo aldım...

16. Haftadayım ve 5 kilo aldım. Ben çalışıyorum çok fazla yemek falan yemediğim halde kilo alıyorum. Ama dr.um yediklerimin bebeğe gittiğini söyledi. Ee babası 5.5 kilo doğunca çocuğu da sanırım ona benzeyecek vay benim halime :))

ben daha yeni hamileyim.çok kilo kaygım var.inşallah çok kilo almam.6.haftamda 65.5 dim.zamanla aldığım kiloları sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.

ya benim doktorumda yediklerimin bebege gittigini soyledi ve bende 4.5 kilo doğmuşum yani bebekten dolayımı acaba bu kadar aldım genele gore fazla almışım ama bide hamileligim oncesi 55 kiloydum boyumda 1.70.yani zyıftm acaba ondanmıı uff bogazımı tutmalıyım galbaa :S

Back
X