Hamile arkadaşlar

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
selam anneler hamileliğimin ortalarındayım vakit geçmiyor heyecan dorukta siz nasıl geçiriyorsunuz bu dönemleri

cocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar için rabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
Allahu teala tez zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

1 senedir hamile gibi hissediyorum
Allah sonumuzu hayır etsın

Hamileyken okuyabildiginiz kadar cocuk gelisimi kitabi okuyun derim. Sonra "ayyy cocuguma su oldu napam" diye sormazsiniz.

Tabii sadece cocuk gelisimi degil,her turden kitap okuyun,sonra zaman bulamayabilirsiniz. Bol bol gezin yuruyus yapin,tatil yapin. Uyuyun,yemek yapip buzluga koyun. Lazim olacak

Hayirli olsun

cocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar için rabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah, hayırlısıyla

Konu sahibesine cevabım ise; çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim. Bebeğime yetememekten korkuyorum.

Son düzenleme:
Amin canım inşllah Allah sana en kısa zamanda evlat verir karnımdaki bebeğimin hürmetine amin

Hamileler bölümünde açmanız gerekiyor konuyu.
Burası muhabbet yeri değil.
Üstelik o bölümde çoğunlukla hamile anne ve adaylar var.
Orada daha çok cevap alırsınız.

Insallah rabbim gonlune gore versin.en kisa zamanda kucagini doldursun...

rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah, hayırlısıyla

Konu sahibesine cevabım ise; çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim. Bebeğime yetememekten korkuyorum.
Korku apayrı tabi oğlumuz olcak ama şimdiden eşimle neler konuşuyoruz parkta bensiz oynayamaz servisle okula göndermem ben gider alırım götürürüm komşuya oynamaya yollayamam ekmek almaya yollayamam ömrüm boyunca gözümüz üstünde olcak diyorum sorumluluk büyük rabbim herkesin evladını korusun ortam kötü cok kötü

Uyarı yaptınız ya burası sohbet yeri değil diyorsunuz falan bende necisiniz görevli mi ne?neye göre kime göre

Kurallara göre . Neci feci olmaya gerek yok.
Neden hamileler bölümü değil de burası siz söyleyin ?

Ben konu açtım yerinde veya değil o kdr tecrübeli değilim yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz dikkatini çekmiyorsa neden katılıyorsun yanlış birşey yaptıysam görevli yazar yada konuyu gereken yere taşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…