Allahu teala tez zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.cocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar içinrabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
Allah razı olsun canım insallahAllahu teala tez zamanda kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
rabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah, hayırlısıylacocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar içinrabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
Son zamanlar asil hic geçmiyor.selam anneler hamileliğimin ortalarındayım vakit geçmiyor heyecan dorukta siz nasıl geçiriyorsunuz bu dönemleri
Amin canım inşllah Allah sana en kısa zamanda evlat verir karnımdaki bebeğimin hürmetine amincocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar içinrabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
Insallah rabbim gonlune gore versin.en kisa zamanda kucagini doldursun...cocuğu olmayan bırı olarak sizden dua bekliyorum bana ve cocuğu olmayanlar içinrabbım sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsın geçer ınsallah çabucak
Korku apayrı tabi oğlumuz olcak ama şimdiden eşimle neler konuşuyoruz parkta bensiz oynayamaz servisle okula göndermem ben gider alırım götürürüm komşuya oynamaya yollayamam ekmek almaya yollayamam ömrüm boyunca gözümüz üstünde olcak diyorum sorumluluk büyük rabbim herkesin evladını korusun ortam kötü cok kötürabbim tez zamanda evlat nasip etsin inşallah, hayırlısıyla
Konu sahibesine cevabım ise; çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim. Bebeğime yetememekten korkuyorum.
Uyuyabildigin kadar uyu.gez toz tadini cikar.hic acele etme.suan en rahat zamanlarini yasiyosun cunku :)selam anneler hamileliğimin ortalarındayım vakit geçmiyor heyecan dorukta siz nasıl geçiriyorsunuz bu dönemleri
Pardon siz necisiniz?
Uyarı yaptınız ya burası sohbet yeri değil diyorsunuz falan bende necisiniz görevli mi ne?neye göre kime göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?