- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
Emin ol şuan öfkeli değilim tartışmıyorum da eğer öyle olsa idim üslubumu kimliğimi o zaman anlardın:)Insanlar , öfke anında / tartıştıklarında , kullandığı üslup ile kimliklerini belli ederlermiş.
Hayırlı sağlıklı Doğum nasip etsin rabbim sanaHic okumadim valla çocuk gelisimi bilmem ne.Cok sukur okumadan da edinebildim her bilgiyi. İlla da o kitaplara ihtiyac mi var allasen. Sanki sadece onlar biliyor,orda yaziyor. Merak ettigim her seyi soruyorum ögreniyorum,arastiriyorum.Ben son zamanlarimdayim. Allahin izni ile bebegimi sag saglim kucagima almayi bekliyorumm bence gecmeyen zaman varsa bu son gunler hic gecmiyor.
Canım bebek bakımına dair bilgiler (bebek nasıl yıkanır, tırnakları nasıl kesilir, nasıl uyutulur, gazı nasıl çıkartılır, ateslenince ne yapılır, ninniler öğren vb) edin.selam anneler hamileliğimin ortalarındayım vakit geçmiyor heyecan dorukta siz nasıl geçiriyorsunuz bu dönemleri
Emin ol şuan öfkeli değilim tartışmıyorum da eğer öyle olsa idim üslubumu kimliğimi o zaman anlardın:)
Hic okumadim valla çocuk gelisimi bilmem ne.Cok sukur okumadan da edinebildim her bilgiyi. İlla da o kitaplara ihtiyac mi var allasen. Sanki sadece onlar biliyor,orda yaziyor. Merak ettigim her seyi soruyorum ögreniyorum,arastiriyorum.Ben son zamanlarimdayim. Allahin izni ile bebegimi sag saglim kucagima almayi bekliyorumm bence gecmeyen zaman varsa bu son gunler hic gecmiyor.
Ama bu soylediginiz cok ayip , burada onlarca kadin konu acti cocugu olmadigi icin , allah gostermesin bir dusuk yasarsanoz donup buraya yazdiginiz bu cumleyi ve kirdiginiz kalpleri hatirlayinAh ah diyorum :)) Polemiğe girmicem artık negatif insanlarla rabbim olmayan herkese nasip etsin :)))
Ya iyimisiniz? Burda olmayanlara dua ediyoruz kim kimin kalbini kırıyor açlıktan mı olayı neye çevirdiniz saçmalamayın Allah aşkına verende Allah alanda Allah ne demek biz başla bişey mi idda ediyoruz lafa bak bi düşük yaşarsam buraya yazdıklarıma kırdığım kalplere bakcakmışım Allah benim kalbimi biliyo rahat ol senAma bu soylediginiz cok ayip , burada onlarca kadin konu acti cocugu olmadigi icin , allah gostermesin bir dusuk yasarsanoz donup buraya yazdiginiz bu cumleyi ve kirdiginiz kalpleri hatirlayin
Veren de allah alan da allah..
Ben rahatim ayrica sen degil SİZ , oruc tutmuyorum gayet tokum ve aklim basimda , dalga gecmissiniz sonuna gulucuk koyarakYa iyimisiniz? Burda olmayanlara dua ediyoruz kim kimin kalbini kırıyor açlıktan mı olayı neye çevirdiniz saçmalamayın Allah aşkına verende Allah alanda Allah ne demek biz başla bişey mi idda ediyoruz lafa bak bi düşük yaşarsam buraya yazdıklarıma kırdığım kalplere bakcakmışım Allah benim kalbimi biliyo rahat ol sen
Ayrıca haddini aşmadan yazsan emin ol bende aşmazdım siz deme zorunluluğum yok saçmalarsan kitapla ilgili bişey yazmış farklı bişey anlatmaya çalışmış sen kitapta karşı falan filan diyosun negatif düşüncelerinizi çekin insanların üzerindenBen rahatim ayrica sen degil SİZ , oruc tutmuyorum gayet tokum ve aklim basimda , dalga gecmissiniz sonuna gulucuk koyarak
Allahtan mesaji alintiladim da duzeltseniz de orda kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?