selam anneler hamileliğimin ortalarındayım vakit geçmiyor heyecan dorukta siz nasıl geçiriyorsunuz bu dönemleri
Heyecan kıramazlar bi mana bulamadım zaten saçma ve gereksiz buldum :))ay yaaa bi bitmediniz. kraldan cok kralciliga gerek yok. yanls yere actysa da gerkeli yere tasinir. size ne zarari var da polemik yaratip heycan kiriyosunuz anlamiyorum.
Kaçıncı aydasınızHer gün bir ay gibi geçiyor :)
Yen'imi sizinSen yine ortasina gelmisin
kacinci haftadasinHeyecan kıramazlar bi mana bulamadım zaten saçma ve gereksiz buldum :))
Kaçıncı aydasınız
Rahatsızlığının sebebini anlayamadım
ay yaaa bi bitmediniz. kraldan cok kralciliga gerek yok. yanls yere actysa da gerkeli yere tasinir. size ne zarari var da polemik yaratip heycan kiriyosunuz anlamiyorum.
bi kere seni alintilamadim ortaya laf attm beni alintilayip polemik yaratma cabani da burda yorum yaomandkai gibi saldirganligina veriyorum. biraz rahat ol sakin ol. cemkirme millete.Ne çok uzattiniz ?
Kuralları uygulamak için krala gerek yok. Kural kuraldır.
Bir derdim var bölümünde , " ee hamilelik nasıl gidiyor ? " diye konu açılmamali.
Bunun için hamileler bölümü var ve yine sohbet bölümleri var.
Aman ben açarım , taşınırsa zaten taşınır mantığı lüzumsuz.
bi kere seni alintilamadim ortaya laf attm beni alintilayip polemik yaratma cabani da burda yorum yaomandkai gibi saldirganligina veriyorum. biraz rahat ol sakin ol. cemkirme millete.
Aynı zamandayız o zaman5 ay bitti kaldı 4 :) bakalım nasıl geçecek bundan sonrası
Of yani cidden Of bir derdim var vakit geçmiyor bu bnm için dert illa kocamla sorunlarımımı anlatayım omu ilgini çekecek seni ilgilendirmiyor bence çekilNe çok uzattiniz ?
Kuralları uygulamak için krala gerek yok. Kural kuraldır.
Bir derdim var bölümünde , " ee hamilelik nasıl gidiyor ? " diye konu açılmamali.
Bunun için hamileler bölümü var ve yine sohbet bölümleri var.
Aman ben açarım , taşınırsa zaten taşınır mantığı lüzumsuz.
kaynanani cekistrmedigin icin kocandan dayak yemedigin icin cocugunu aldrmayi dusunmedigin icin dertten sayilmiyor senin ki cnm. hayir diyelim ki dert degil k9nu uygun yerde degil kullanicilara noluo? yonetici gorur gerekeni yapar. gerekirse tasir.Of yani cidden Of bir derdim var vakit geçmiyor bu bnm için dert illa kocamla sorunlarımımı anlatayım omu ilgini çekecek seni ilgilendirmiyor bence çekil
İlgi çekmek için böyle sorunlar Laz'ım demekki Allah kimseye böyle dert vermesin ya en büyük dertler hamileyken geçmeyen vakit olsun kadınlarımız adrenalin ne cok seviyor bu sitede bayan bilmişler cok ama anlam veremiyorum insanlar güzel şeyler paylaşırken araya girip negatiflik yaratmak hoş geliyordur bunlarla beslenen insanlar vardır yapcak bişey YÖKkaynanani cekistrmedigin icin kocandan dayak yemedigin icin cocugunu aldrmayi dusunmedigin icin dertten sayilmiyor senin ki cnm. hayir diyelim ki dert degil k9nu uygun yerde degil kullanicilara noluo? yonetici gorur gerekeni yapar. gerekirse tasir.
Of yani cidden Of bir derdim var vakit geçmiyor bu bnm için dert illa kocamla sorunlarımımı anlatayım omu ilgini çekecek seni ilgilendirmiyor bence çekil
Birde ben eee hamilelik nasıl gidiyor die konu açmadım ki vakit geçmiyor zor siz nasıl geçiyorsunuz yazdımkaynanani cekistrmedigin icin kocandan dayak yemedigin icin cocugunu aldrmayi dusunmedigin icin dertten sayilmiyor senin ki cnm. hayir diyelim ki dert degil k9nu uygun yerde degil kullanicilara noluo? yonetici gorur gerekeni yapar. gerekirse tasir.
Bencede insanlar kimliklerini üslübe gerek kalmadan belli ediyor negatiflikleriyle :)bunu gören görüyor ayrıca konu açmada seni ilgilendirmediği gibi insanları beni başkasını eleştirmek kimliklerini yargılamakta sana düşmüyor haddin değilInsanlar , öfke anında / tartıştıklarında , kullandığı üslup ile kimliklerini belli ederlermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?