Hamile arkadaşlar

Evet yanlış yerde konu ama Mune ye bildirilince taşınır sorun değil

ben son zamanlardayım heyecan fazlasıyla tavan :)

Rahatsızlığının sebebini anlayamadım

Ne çok uzattiniz ?

ay yaaa bi bitmediniz. kraldan cok kralciliga gerek yok. yanls yere actysa da gerkeli yere tasinir. size ne zarari var da polemik yaratip heycan kiriyosunuz anlamiyorum.

Kuralları uygulamak için krala gerek yok. Kural kuraldır.
Bir derdim var bölümünde , " ee hamilelik nasıl gidiyor ? " diye konu açılmamali.
Bunun için hamileler bölümü var ve yine sohbet bölümleri var.

Aman ben açarım , taşınırsa zaten taşınır mantığı lüzumsuz.

bi kere seni alintilamadim ortaya laf attm beni alintilayip polemik yaratma cabani da burda yorum yaomandkai gibi saldirganligina veriyorum. biraz rahat ol sakin ol. cemkirme millete.

Of yani cidden Of bir derdim var vakit geçmiyor bu bnm için dert illa kocamla sorunlarımımı anlatayım omu ilgini çekecek seni ilgilendirmiyor bence çekil

Bir derdim var bölümüne insanlar dert gördüğü sorun gördüğü şeyleri yazıyor altına yorumlar yazılıyor buda bi çeşit sohbet türü oluyor karşılıklı kimisinin hamileliği zor geçer kimisi kocasıyla kavga eder kimisi kaynanasıyla bu kişinin bileceği şey birilerinin ilgisini çekmek için açılmıyor konu benle aynı duyguları sorunu yaşayan varmı diye açılıyor gayet anlaşılır mışım ki aynı şeyleri yaşayanlar yazmış

Of yani cidden Of bir derdim var vakit geçmiyor bu bnm için dert illa kocamla sorunlarımımı anlatayım omu ilgini çekecek seni ilgilendirmiyor bence çekil
kaynanani cekistrmedigin icin kocandan dayak yemedigin icin cocugunu aldrmayi dusunmedigin icin dertten sayilmiyor senin ki cnm. hayir diyelim ki dert degil k9nu uygun yerde degil kullanicilara noluo? yonetici gorur gerekeni yapar. gerekirse tasir.

kaynanani cekistrmedigin icin kocandan dayak yemedigin icin cocugunu aldrmayi dusunmedigin icin dertten sayilmiyor senin ki cnm. hayir diyelim ki dert degil k9nu uygun yerde degil kullanicilara noluo? yonetici gorur gerekeni yapar. gerekirse tasir.
İlgi çekmek için böyle sorunlar Laz'ım demekki Allah kimseye böyle dert vermesin ya en büyük dertler hamileyken geçmeyen vakit olsun kadınlarımız adrenalin ne cok seviyor bu sitede bayan bilmişler cok ama anlam veremiyorum insanlar güzel şeyler paylaşırken araya girip negatiflik yaratmak hoş geliyordur bunlarla beslenen insanlar vardır yapcak bişey YÖK

Insanlar , öfke anında / tartıştıklarında , kullandığı üslup ile kimliklerini belli ederlermiş.

Birde ben eee hamilelik nasıl gidiyor die konu açmadım ki vakit geçmiyor zor siz nasıl geçiyorsunuz yazdım

Insanlar , öfke anında / tartıştıklarında , kullandığı üslup ile kimliklerini belli ederlermiş.
Bencede insanlar kimliklerini üslübe gerek kalmadan belli ediyor negatiflikleriyle :)bunu gören görüyor ayrıca konu açmada seni ilgilendirmediği gibi insanları beni başkasını eleştirmek kimliklerini yargılamakta sana düşmüyor haddin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…