- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Ahh insallah kuzucumm diger belirtilerin nelerdi. Sen nasil anlamistin göğüslerinden :)Göğüs ağrın varsa test yapsan olur sanki :) bende göğüs ağrımdan yola çıkıp test yapmıştım. İnşallah hamişsindir ve sağlıcakla alırsın kucağınaa canım
Hayirli olsun bebisin cok sevindim senin adina insallah bana ve isteyen herkese nasip olir canim. Bahsettigim gibi yumurtlama akintisindan sonra adetim ne zaman olur bilmiyorum takvimde 9 temmuz gosteriyor. Ama yumurtlama daha erken oldu takvime gore degilBence henuz erken canim kesin sonuc icin adet gununu bekle bende adet olucakmisim gibi kasik agrisi vardi 2 gun gecikmeyle cift cizgiyi gordum kasik agrisi disinda başka bi belirtimde olmadi.
Sen takvime bakma herkesin yumurtlamasi farkli olabiliyor ben ovulasyon testi kullanmistim beklemek zor ama biraz daha sabır zaten bu kadar erken donemde fazla bi belirti olucagini sanmıyorum adet gununu bekle inşallah hamilesindir allah isteyen herkese nasip etsin inşallah guzel haberlerini bekliyoruz :)Hayirli olsun bebisin cok sevindim senin adina insallah bana ve isteyen herkese nasip olir canim. Bahsettigim gibi yumurtlama akintisindan sonra adetim ne zaman olur bilmiyorum takvimde 9 temmuz gosteriyor. Ama yumurtlama daha erken oldu takvime gore degil
Tesekkur ederim canim :)İlişkiden 14 gün veya 15 gün Sonra test yap
Tesekkur ederimm saglikla kucaginiza alin insallah :) peki adet tarihim hakkinda yardimci olabilirmisiniz? :)Yumurtlamadan hemen sonra başlayan gögüs agrım beni uyarmıştı kızımdada aynısı olmuştu bundada 10.günü silik verdi test 12.günü deneyebilirsiniz
Cok sevindim sizin adiniza :) dediginiz gibi kisiden kisiye farklilik gosteriyor. Benim gögüslerimin bu kadar erken acimasi beni acaba ya dusurdu iste :) guzel dileginiz icin tesekkur ederim umarim bende anne olurum :)Ben hamileliğini yeni öğrenenlerdenim bu durumları yeni yaşayan birisi olarak asılnda belirtiler kişiden kişiye değişiyor ben takvim tutuyordum ve adet tarihim geldiğinde vücutta şişlik karnımda ve belimde ağrı ,kasıklarda gelip geçen ağrı yaşadım adet sancısı zannettim hatta o kadar benziyor ki ağrı farkedilmiyor. Adet dönemim 4 gün ve dört gün bu şişlik ağrı devam etti ama adet görmedim. Adet göreceğim tarihten 4 gün sonra test yaptım ve çıktı Umarım sende en kısa zamanda anne olursun:)
Canim benim kullandigim uygulamada o zaten. Fakat ben ay hayıt ictim 18 de yumurta akını gördüm. Takvim uygulamasinda 25 haziran gösteriyor o gün kontrol ettim akıntı felan yoktu...Gulayse aslında takvimim diye bir uygulama var ben onunla hamile kaldım orda gebelik için uygun tarihleri hesaplıyor adet tarihini girince ovulasyon testi de kullandım ama sonuç alamadım bence takvimim uygulamasını kullan ve düşünmemeye çalış ben 5 ayda ancak hamile kalabildim
Canim yumurtladigini dusundugun gunden 14 gun sonrasi regl gunundur.Tesekkur ederimm saglikla kucaginiza alin insallah :) peki adet tarihim hakkinda yardimci olabilirmisiniz? :)
Canim yani o yumurta akı gibi akıntıyı gördükten sonra mi 14 gün sayayim :)Canim yumurtladigini dusundugun gunden 14 gun sonrasi regl gunundur.
Supheli iliskinden 12 13 gun sonradijital test yap cikar :)
Ahh insallah kuzum insallah yoldadir :)Hımm buna bir yorum yapamıcam çünkü ben hiç takip etmedim yumurta akını falan umarım bebek yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?