Hamile arkadaşlara soruyorum....

Iste sey 18 haziran pazar aksami o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm.
Akıntıdan 2 gün içinde yumurtluyorsun o akıntı yumurtan büyüdü diye haber veriyor 20 yada 21 haziran diyeceksin yumurtlamaya tatlım ondan sonra 12.gün test yap ben 12 mayısta regl oldum 17 mayısta ovulasyon pik yaptı 18 mayıs gögüslerim agrımıştı anladım hemen gebe kaldıgımı

Ben akintidan sonra 19 hazirani degerlendirdim 20 dk yattim. 20 haziram boş gecti 21 haziranı da degerledirdim fakat yatmadim. Sonrasinda basladi gögüs acım. Birde 16 ve 17 haziranda 2 gun kasık ve bel ağrısı cektim yaa nedendir bilmiyorum ama sanki yumurtladigimi hissettim. Sonra gecti zaten agrilar :)

İnşallah tutumuştur sekerim erken gebelik testi ile Pazartesi deneyebilirsin prosictor early pembe olanını tavsiye ederim

Hahahyt patlatiyim tabii negatif görmekten kim ölmüş
Bende gecen ay oyle diyordum. Cunku tuplerimden biri tikali 8 aydirda hamile kalamiyordum. Aman dedim negatiften kim olmus daha cok sevisir tekrar deneriz diyordum ki essek kadar pozitif cikti :)

Umudunu yitirme dualarim seninle :) sonucu bizlede paylas ama merak ederim :)

Ahhh paylaşmaz olurmuyumm kesinlikle ama kesinlikle paylasicam. Pek siz nasil hamile kaldiniz belirtiniz neydi biraz anlatirmisiniz :) cok seviyorum da böyle minnoş hikayeleri dinlemeyi :)

Ahhh paylaşmaz olurmuyumm kesinlikle ama kesinlikle paylasicam. Pek siz nasil hamile kaldiniz belirtiniz neydi biraz anlatirmisiniz :) cok seviyorum da böyle minnoş hikayeleri dinlemeyi :)
Bende anlatacak bisey yok ki. Ben 8 haftalik hamileyim ne bulanti ne bas donmesi ne hassasiyet hic bisey yok. Tek belirtim arada kasik agrisi o da hafif hafif. Kalp atislarini duymasam hamileyim sanmam :)

Bende anlatacak bisey yok ki. Ben 8 haftalik hamileyim ne bulanti ne bas donmesi ne hassasiyet hic bisey yok. Tek belirtim arada kasik agrisi o da hafif hafif. Kalp atislarini duymasam hamileyim sanmam :)
Olsun önemli olan onun göbüşte oldugunu bilmek demek senin ki uslu sakin bir bebiş olucak bak annesini hic yormuyo orasini burasini agritmiyo

Buralar önceden çok canlıydı herkes yardımcı olurduuu gençlerr nerdesinizzzz
Bence adetine 2 gun kalaya kadar kan testi yaptirma. Ben adetime 4 gun kala idrar testinde ogrendim. Silik cikti. Kan testi yaptirdim 15.1 cikti sinir 10 mus. Gebelik cok yeni degerin az cikmasi normal ama kafana takiliyor. Bu gun idrarda gene baktim cizgi daha netti. Demekki degerler yukseliyor diye seviniyorum bakalim.benim ayni adat belirtilerim oldu. Bide akintim hafif sarrimsi ve cok koyuydu. Normalde atiyorum krem gbiyse jole gibi yogun oldu.o beni supheye dusurdu.

Senin adina cok sevindim kuzum..
Benim akintim var ama boyle krem gibj sanki oyle cokta beyaz degil. Bugünde adet olucak gibi olmadim bilemeediiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…