- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
[ı]duyqummmmmmmmm... Cansummmmm ceylanimmmmmmmm cansiz six. Okudum sizin icin [/ı]rabbimmmmm insallah en kisa surede kucaklarinizi doldursun sizde anne olun hep hep dualarimdasiniz
okudum ve yürekten de dua ettim Rabbim nerde evlat dileyen kulu varsa sagliki hayirli evlatlar versin inşaallah amiinn..
Okudum amin demeyi unutmayın sizde ii gclr
konun hayırlı olsun bıtanem ugur getırsın ınsallah sana ısteyen herkeze aminnnnbenıde eklemişşin şimdigordum bıtanem cokk tesekkur ederım
Allah hepinizi evlatla sevindirsin. bende hepp hamile duasi beklerdim sukur dualar kabul oldu insallah simdi sizin icin okunan dualar hepsi kabul olucak insallah evlatlariniz tez zamanda gelir insallah benim gibi sizde hamile kalmak isteyen arkadaslara dua okursunuz hamile olarak insallah innsallah guzel hamile haberlerinizi duyucam bebekleriniz dualarla gelsin tez zamanda aminnnn
amin ecmain Allah razı olsun
isimlerini ekletmek isteyenler bana msj atabilirler.Allah hepimize anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin insallah
1 tane de ben okudum,rabbim isteyen herkese versin.yıllarca bekledim bende,allah duaların hürmetine bana nasip etti,inanıyorumki size de nasip olacak arkadaşlar.gönülden isteyin inanın,gerisini yaradana bırakın
cnm bnde okudum rabbim kabul eder inşallah tüm isteyen herkese yaşatsın inşallah
canım topiğin hayırlı olsun benide yazarmısın
kuzzuu benide ekler misin listeye
Ben de istiyorum bana da okuyun ltfen ben de okurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?