Hamıle bayanlar eşlerınız sıze nasıl davranıyo...

betaa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
36
0
6
Adıyaman
Eslerinizin hamile iken size davranislari degisti mi yoksa ayni tas ayni hamam mi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha bi üstüme düştü :)) öncekine göre daha düşünceli ve de çoook yardımcı , canım kocam seviyorum onu :54:

Ne guzel benimki de hic ilgili degil sanli

beni cok sıkıyo daha 5 haftalik hamileyim hergun sut yumurta peynir dio adam baska cümle kurmuo kendide farkında o cocuk bende olsaydı at gibi yapardim ben onu diyo ben daraliorum ama :(

Benim daha hamileligim kesinlesmedigi halde esim ne desem yapio ya kiyamam.

beni cok sıkıyo daha 5 haftalik hamileyim hergun sut yumurta peynir dio adam baska cümle kurmuo kendide farkında o cocuk bende olsaydı at gibi yapardim ben onu diyo ben daraliorum ama :(

at gibi miii :60:

evet canim :) cok iyi bakarmis hergun sut yumurta peynir yermis bol bol kirmizi et yermis falan filan anliycagin benim kocam hamile olsa doguma 250 kiloyla giderdi :)

evet canim :) cok iyi bakarmis hergun sut yumurta peynir yermis bol bol kirmizi et yermis falan filan anliycagin benim kocam hamile olsa doguma 250 kiloyla giderdi :)

yani haklı olabilirde sen çok uyma ona..hamilelik demek yeme içme demek diye düşünüyorlar..:56:sen zaten en güzel şekilde beslersin bebişini..
ama ilgili olması ne güzel tadını çıkarın 9 ayın:32:

Benimde eşim eskisi gibi pek bir fark göremedim açıkçası :)))

Aslinda soyle benim esimde hep sunu ye bunu ye sunu yap bunu yap diyo ama ben mesela surekli bebeklerle ilgili hamilelikle ilgili seyler.okuyom aman bosver ne yapcan.filan diyo ben dedim ki dun sen hic merak etmiyon mu dediki ediyom ama biraz kipirdansin oyle meraklanirim

slmm :3::3::3:

aaaa bebişle ilgili gerekeni yapıyo eşim ama tabiki bizler kadar hassas değiller doğal olarak..beni bazen çok üzüyo ama bnde artık takmamaya karar verdim çünkü bn onu takdıkça o dahada yüz buluyo yemem içmeme çok önem veriyo o yüzden şiştim zaten eksik koymuyo ama bide beni üzmese daha iyi olacak :27::27::27:

ev işine dair herşeyden tut, yemekti sofra hazırla topla çamaşırdı akla gelen herşeye yardımcı benim eşim.. Evlenmeden önce okul ve iş hayatında ailesinden ayrı bekar yaşadığı için herşeyide biliyor (hatta bazen benden fazlasını) :1: ama yapmasa yapmaz, yapmayan örnekte çok var.. Ben yapmamam gereken bişeyi yaparsamda hemen kızar hatta..

ama en azından bütün erkekler bu dönemde istemeseler bile hassas olmalı ve yardımcı olmalılar.. Sonuçta taşıdığımız can iki kişilik..

o yüzden bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum,Allah O'ndan razı olsun..
:nazar:

MASALLAH diyelim.o zaman pufpuff kac haftaliksin :)

slmm :3::3::3:

aaaa bebişle ilgili gerekeni yapıyo eşim ama tabiki bizler kadar hassas değiller doğal olarak..beni bazen çok üzüyo ama bnde artık takmamaya karar verdim çünkü bn onu takdıkça o dahada yüz buluyo yemem içmeme çok önem veriyo o yüzden şiştim zaten eksik koymuyo ama bide beni üzmese daha iyi olacak :27::27::27:

Whatsaptaki bebis grubumuza katilmak istermisiniz kizlarrrr :)

Biz size numara vercez siz msj atacaksiniz o kadar

Back
X