Hamıle bayanlar eşlerınız sıze nasıl davranıyo...

Ben hamile değilim ama daha önce hamile kaldım düşük yaptım düşük tehlikem varken bile hiç tüyünü bile oynatmadı ama kendisi beni bildiğiniz uşak gibi kullanır ben de ona çok hizmet ederim ben ondan bir şey istesem hemen suratı asılır sizler bu kocaların kıymetini bilin.
:( neden böyle davranıyor sana üzülmüyormusun severek evlenmediniZmi? Yani biraz babamı hatırlattı bana oda anneme böyle davranırdı çok üzücü olduğunu biliyorum

:( neden böyle davranıyor sana üzülmüyormusun severek evlenmediniZmi? Yani biraz babamı hatırlattı bana oda anneme böyle davranırdı çok üzücü olduğunu biliyorum

Çok fazla üzülmüyorum çünkü benim kendim ailemden bin kat iyi en azından hizmetimi inkar etmiyor teşekkür ediyor. Birde çok dürüst ve cömert bir insan vs vs yani sizin anlayacağınız artı ve eksi meselesi işte hiç bir şey dört dörtlük olmuyor.

Çok şükür normal ev temizligime vs ye yardimci olur du şimdi tamamen ona kaldı ben sadece üsten yapıyorum o pazar günleri kıyı köşe supurur siler cam sildiği bile oluyor allah razı olsun iyiki var ve iyiki başımda ondan başka kimsem yok :(

benim eşim normalde de ev işlerinde falan çok yardımcıdır. camları falan o siler mesela :) her zaman iyidavranır üstüme titrer her konuda. o yüzden pek hamileymiş gibi hissetmiyorum. :KK47: sadece süt içmem konusunda çok baskı yapıyor bu ara :anneadayı:

Bende çok süt içiyorum diye doktor fazla tüketmemi söyledi midem yandıkça süt içiyorum o Yüzden . Şurup verdi ama kullanmayı düşünmüyorum

Benim eşimde hamilelikten öncede hep yardım ederdi ev işlerine yemeğe. şimdi herşeyi o yapmak istiyor ben yapınca kızıyor Allah ondan razı olsun.

Valla ben bu yuzden cocuk dusunemiyorum. Varss yoksa yegeni adamin ne yapayim yani ben mi sorumluyum esimin kardesi vefat etmis bir yegeni kalmis karisi gitmis evlenmis BANANE. ben yegenini kucucuk cocugu asla kirmiyorum yetim diye hep iyi davraniyorum beni de cok sever yengem yengem pesimde dolanir geldiginde. Ama saolsun esimin tutumu cok gario sanki bir bebegimiz olsa yegeni bir tarafta kendi bebegi bir tarafta onun onune gecemez gibi hissettiriyor. Annesinin yeni evliliginden olan akrabalarinin dugununde giysin diye elbisesini bile kaynanam aliyor ama bize odettiriyor. Vallahi bi ön yatirimim olmadanda cocuk yapmayi dusunmuyorum. Dogum masrafim cocuk odasi vs icin en az bi besbin tl kenara atayimda calisirken en azindan bir sure dusunmem masraflari. Ama saolsun kv ve kocam artik zivanadan cikti kizlar. Varsa yoksa bu yegen onlarida anliyorum yadigarlari ama cocugun ve annesinin bunlari ipledigi yok. Bu eski gelinim diye anlatiyor ama esinin oldugu bir yil olmadan kocaya gitmis kv de gelinini her bayram arar o demez ama bu cocugumun babanesi ben arayim ayip der. Kocam kizsada tuvalette ararim yine ararim iki dk. Ama yokkk bize yukleniyodu kv ama aldi cevabini ben kimseye calismiyorum evladim ve kendim icin kimsenin masrafi beni ilgilendirmez varsa tirnagin kasin yoksa bakin demisler haksizmiyim kizlar bi akil verin banada bende anne olmak istiyorum[/QUOTE canım bu durumda olan bi tanıdık vardı...yeğenimde yeğenimdi oda yeti di....arkadaşım çok uzuluyodu hamileydi kocası çok hissedemiyodu baba olacağını.....sonra tabiki ciğer devreye girdi çocuk doğdu hele buyudu agu magu baba dedi şimdi yeğen meğen sadece mecburiyet

Ten yapıyo...ikinci çocuğuda oldu deliriyo çocuklarına....aman diyeyim sakın yapmamazlık yapma o ciğeri tadan hiç kimse başkasını gozu görmez...emin ol

benimde kayınvalide görümce diyince sinirlerim tepeme çıkıyor maalesef hiç böyle olsun istemezdim ama kültür görgü seviyeleri düşük insanlarla karşılaşınca böyle oluyormuş :( eşim de snirlendiimi bildiği için hiç konuşmuyoruz onlarla ilgili evime gelirsede tüm rahatsızlıklarımı eşime değil kayınvalideme gösteriyorum ve bence doğru yapıyorum açık açk tüm rahatsızlığımı dile getirdiğim halde bana söylediği kadının sen beni sevmiyorsun ben seni seviyorum tabi ki oğlunun yanında böyle konuşuyor :) iş kendinden nefret edilecek noktayagelmemekte o noktadan sonra maalesef hiçbirşey işe yaramıyor insanın içi kabul etmiyor zaten
Aynen bir kez soğudunmu bir dahada çok zor

Benim esimde her konu da destekcim sagolsun. 8 haftalik hamileyim .asiri derecede bulantim ve kusmam oldugu icin hic birsey yapmiyorum o da zaten yapmami istemiyor. Memleketimizden uzaktayiz birbirrimizden baska kimsemiz yok:KK1:

Back
X