kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr sonucumm 26.86doktorumu arıyorum ama ulaşamıyorum,sonuc poztif ama teyid etmek istiyorum
tebrik ederim canımm gözün aydın çok yeni bi gebelik allah kucağına almayıda nasip etsin :))
5 ın ustune pozitif derler ama katlayarak artması gerekir sanırım normalde adet olman gereken gundesın 1 hafta sonra ki test daha net sonuc verir herşey gonlunce olsun umarım değerin artar
pozitif olduğunu gösteriyor demi ben yanılmıyorum?? 2-3 sonra tekrarlıycam kan testini umarım yükselir
ewet canım hamilesin 2 gün sonra testi tekrarla değer artmış mı bak inşallah sağlıklı bir gebeliktir allah gönlüne göre versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum bende ayın 19 da keseyi görmek için hastaneye gidicemm :))
pozitif olduğunu gösteriyor demi ben yanılmıyorum?? 2-3 sonra tekrarlıycam kan testini umarım yükselir
Hayırlı olsun dedim sana dimi:) iki gun sonra yine test yaptir iki katlarsa dis gebelik vs degildir yani bildigin hamilesin:) allah kucağımıza versin bebeklerimizi :)
umarım artar..nolur dua edin bana :18: destek olduğunuz için çoook teşükkür ederim
hayırlı olsun uzun bi bekleyişten sonra hamile kalmak nasıl bir duygu iyi bilirim :)) sana tavsiyem 2 ay geçmeden aileler dahil kimseye söyleme ben söyledim sonra düşük tehlikem olduailelerimiz bizden fazla üzüldü kalp atışlarını duy ondan sonra söle en azından tekrar hayırlı olsun
bende buna çooook inanıyorum3 ay hiç kimseye söylememek lazım, 3 aydan sonra da sadece ailelere yeter, yaymaya gerek yok. eğer tekrar hamile kalırsam buna mutlaka dikkat etcem ilk bebeğim daha 1 aylık olmadan herkes öğrendi ve 2.ayında kalbi durdu ve kürtaj ( mutlaka başka sebebleri de vardır ama bu da bi etkendir diye inanıyorum ben
Haklısınız kızlar zaten 3 ay kimseye soylememek sünnet peygamberimiz böylesini hoş gormuş demek var bir hikmeti benimde ailem öğrendi ama dışarıdan birine söylemedim daha saklama imkanım olsa bende saklamak isterdim ana olmadı
ailene de tembih et canım şimdilik duymasın kmse de, biizm iki tarafta da ilk torun olacaktı o yüzden bi sussak aileler susmadı sevinçten, ama inşallah tekrar hamile kalırsam söylemem bu kez uzun bi süree. bu arada hayırlı olsun, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Bu arada amin sagolun kızlar darısı tüm isteyenlerin basına bende uzun süreden sonra hamile kaldım bilirim ne zor oldugunu..
ben de böyle inanamamıştım. kanda baktırdım yine inanamadım. sonra usg de keseyi görünce ikna oldum. ama en son kalp atışlarını duyduğumda kesin emindimhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?