- 22 Eylül 2022
- 6.692
- 20.672
- 278
- Konu Sahibi Turunc chemist
-
Betam yaklasık 1.500 ken alttan muayenede keseyi görmüştüm 4+5 tim galiba bundan 10 gün sonrada kalp atısını duydukArkadaşlar genel bir soru sormak istiyorum bilen, fikri olanlar iletirse çok sevinirim.
Beta takibinizi nasıl yaptınız?
Keseyi beta kaçken ve kaçıncı hafta gördünüz?
Bebek kalp atışını beta ve kaç haftayken dinlediniz?
5.haftanın sonlarındayım belki 6.haftanın ilk günleri bilmiyorum. Beta cumartesi 3789 çıktı. Cuma doktora gittiğimde neleri görüp duyup öğrenebilirim. İlk kontrolüm olacak neleri sorup öğrenmeliyim?
Alttan muayeneden korkuttukları için onu yaptıramadım. Şuanda gitsem görebilirim değil miBetam yaklasık 1.500 ken alttan muayenede keseyi görmüştüm 4+5 tim galiba bundan 10 gün sonrada kalp atısını duyduk
Korkulcak birşeyi yok yani zararıda yok benim ama normal üsttende görürsünüz belki keseyi sizin betanız daha yüksek bendenAlttan muayeneden korkuttukları için onu yaptıramadım. Şuanda gitsem görebilirim değil mi
Ortalama olarak doktorun tahmini cuma günü 20 binlere çıkmış olması gerektiğini söylüyorKorkulcak birşeyi yok yani zararıda yok benim ama normal üsttende görürsünüz belki keseyi sizin betanız daha yüksek benden
Bu siteye gelene kadar kimyasal gebelik olduğunu dahi bilmiyordum. Kimyasal riskinden korkuyorum. Yükselmesi dengesiz bir şekilde gidiyorŞimdi giderseniz kese karından gözükür 3 bini geçmişsiniz. 10 gün sonraya ortalama kalp atışı dinlenir. Kese gözüktükten sonra beta takibi yapılmaz o yüzden kalp atışı için beta aralığı yoktur.
Umarım bu cuma görebilirimSanırım ilk 4+5te karından gördüm değerimi ölçmedim ama önceki değerlere göre on bin küsura denk geliyor minicik görüldü. Kalp atışı için 8de gittim o hafta dinletmedi kalbi yorulmasın diye.
Görürsünüzz bu stres hiç bitmiyo önce kese sonra kalp atısı sonra devam edicek mi falan bu böyle gidiyoUmarım bu cuma görebilirim
Kimyasal ihtimali çok korkutuyor. Ancak ne ağrım ne kanamam ne akıntım hiçbiri yokGörürsünüzz bu stres hiç bitmiyo önce kese sonra kalp atısı sonra devam edicek mi falan bu böyle gidiyo
Hamilelik o kadar uzun bi süreç ki içindeki riskleri olasıklıkları araştırınca insan başıma acaba hangisi gelir diye düşünüp kafayı yer eğer kötüye odaklanırsa. Doğurana kadar rahatlayamazsınız. O yüzden olacak olumsuz birşeyin önüne naparsanız yapın geçilemeyeceği için iyi düşünün bari hamileliğinizi mutlu geçirin. Anne karnında stres altında olan bebekler doğunca bunun etkisini yaşayabiliyor.Bu siteye gelene kadar kimyasal gebelik olduğunu dahi bilmiyordum. Kimyasal riskinden korkuyorum. Yükselmesi dengesiz bir şekilde gidiyor
Haklısınız olabildiğince düşünmemeye aklıma getirmemeye çalışıyorum. Gayet güzel yükseliyor düşmüyor diyorum ama burda okudukça gidiyor kafamHamilelik o kadar uzun bi süreç ki içindeki riskleri olasıklıkları araştırınca insan başıma acaba hangisi gelir diye düşünüp kafayı yer eğer kötüye odaklanırsa. Doğurana kadar rahatlayamazsınız. O yüzden olacak olumsuz birşeyin önüne naparsanız yapın geçilemeyeceği için iyi düşünün bari hamileliğinizi mutlu geçirin. Anne karnında stres altında olan bebekler doğunca bunun etkisini yaşayabiliyor.
Kimyasal olmaz bence değeriniz cok yüksek cuma günü cok rahat keseyi görürsünüzKimyasal ihtimali çok korkutuyor. Ancak ne ağrım ne kanamam ne akıntım hiçbiri yok
Şimdi kimyasala odaklısınız sonra ikili teste sonra bareket etmiyor yaşıyor mu diye daha sonra ya erken doğurursam diye böyle böyle gider o yüzden düşünmeyin doktor ne derse oHaklısınız olabildiğince düşünmemeye aklıma getirmemeye çalışıyorum. Gayet güzel yükseliyor düşmüyor diyorum ama burda okudukça gidiyor kafam
İnşallah göreceğim. Eşim ve ben şuan o kadar bağlıyız o kadar ona odaklandık ki. Çok erken ancak şuan eşim dahi zıbın bakıyor bakıp bakıp gözleri doluyor. Aksi bir durumda benden çok o yıkılırKimyasal olmaz bence değeriniz cok yüksek cuma günü cok rahat keseyi görürsünüz
Doktorla henüz hiç görüşemediğim için kafamda bir ton soru ve problem dolanıyor işte. Cumadan sonra rahatlayacağım sanırımŞimdi kimyasala odaklısınız sonra ikili teste sonra bareket etmiyor yaşıyor mu diye daha sonra ya erken doğurursam diye böyle böyle gider o yüzden düşünmeyin doktor ne derse o
Sağlıkla büyüsün inşallahDoktorla henüz hiç görüşemediğim için kafamda bir ton soru ve problem dolanıyor işte. Cumadan sonra rahatlayacağım sanırım
İnşallahSağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?