- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç erkek eşinin hamileliğini duyup dünyalar kadar mutlu olur yada çok daha fazla özenle davranır birçok erkeğin babalığı bile doğumdan sonra anladığını biliyorum ben.insanın ruh hali kendiyle alakalıdır ister o durumu dert eder içlenir ister hiç önemsemez keyfine bakar ama sırf hamile diye böyle oldu ben üzüldüm durumu çok garip hamile olması es geçme durumunu elinden almıyor.
Travması olabilir ama bu, baskalarini incitme hakkı vermez. Kocam bana bunu hayatta yapmaz a bağladı konuyu zaten ! Hamileler özeldir..hem de cok özel. Hamileleri seviyoruz. Ne kadar şımarsalar yeriHamilefobia
Ben de ilk gordum valla. Belki bir travma yasamistir bilinmez
Öküz kocanın üstüne birde sağduyusuz üye !!!Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.
Yeminle konu sahi kadın bizim yazdıklarımızdan ve saçma tartışmamızdan daha çok stres oldu. :)
Kusura bakma kardeşim konunu böldük , hayırlı geceler...
Belli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.
Hamilefobia
Ben de ilk gordum valla. Belki bir travma yasamistir bilinmez
kimseye karşı bir kinim yok yaşadığım travmatik bir durumda belki haberiniz yok ama konu sahibi eşiyle sorununu çözmüş daha fazla yorum kirliliği yapmayın benimle alakalı onada bildirim gitmesin bir zahmet yapın bunu zor değil:))Birde bize diyor şaka gibisiniz diye.
Hayır yani üzerime vazife değil ona laf vermek ama fazlsıyla ters bir çıkış yaptı. Doğal olarak savunma moduna geçtim... :) çözemedim derdini![]()
Cok haklisin ama keske insanlar olmalari gerektigi gibi olsa iste. Bazilari baska insanlar uzerinden ego tatmin edince mutlu oluyor, mutsuz hayatlarinda tek cikis yolu o heralde baska aciklama gelmiyor aklimaTravması olabilir ama bu, baskalarini incitme hakkı vermez. Kocam bana bunu hayatta yapmaz a bağladı konuyu zaten ! Hamileler özeldir..hem de cok özel. Hamileleri seviyoruz. Ne kadar şımarsalar yeri![]()
not: hamile değilim. Kıskanç hic değilim. Bir ecladim var. Annelik de hamilelik de cok ozel seyler. Rabbim dileyen ve anneliği layikiyla yapabilecek olan tüm kadinlara nasip etsin. Amin.
hayır neden çok gelsin belki burada o adama kötü bakmayan bendim ki hatasını bilip gelip özür dilemiş olmuşla ölmüşe çare yok malesef konu başlığından ki öküzden şuan eser kalmadığı gibi:)Genelleme yapmak ne kadar doğru? Eşimin hamile olduğumu öğrendiği gün oturup ağladığını biliyorum, aynı şekilde boş gebelik yaşadım bunu öğrendiğimiz gün doktorun karşısında donuk bir şekilde olduğu yerde yine ağladı. Oysa anne olan bendim o ise baba ama bu tepkilerin hiç birisini ben vermedim...
Aynı şekilde ortak bir bebek söz konusu ve bu bebek EVLAT sıfatı taşıyan bir varlık, isteniyor ki her iki tarafta aynı özeni göstersin...
Çocuğum olacak diye göbek atmasın elbette ama en azından öküzlük yapıp o günü zehir etmesin. Hastane kapısında sonuç bekleniyor öküz koca dır dır dır gebe kadını yiyip bitiriyor. Ne kadar doğru allah aşkına?
Kadın burada bilmem kaç aylık hamileyim ben kutsalım dokunulmazlığım var çünkü hamileyim demiyor ki.
Sadece bebeğini öğreneceği ilk gün eşinden biraz destek bekliyor. Belki de biraz ilgi ve şevkat nedir yani buda mı çok geldi gözünüze...
Lütfen demogoji yapmayı bırakırmısın artık. Gereksiz yorum yaptığını kabul edince hep böyle saldırırmısın etrafa...kimseye karşı bir kinim yok yaşadığım travmatik bir durumda belki haberiniz yok ama konu sahibi eşiyle sorununu çözmüş daha fazla yorum kirliliği yapmayın benimle alakalı onada bildirim gitmesin bir zahmet yapın bunu zor değil:))
Sizin gibi kocam bunu bana hayatta yapmaz, dunyadaki milyonlarca hamileden yalnizca birisin şımarma vs vs yorum yapilirsa kadin da tabii ki kocamla sorunumuzu çözdük saolun diyip susar.....kimseye karşı bir kinim yok yaşadığım travmatik bir durumda belki haberiniz yok ama konu sahibi eşiyle sorununu çözmüş daha fazla yorum kirliliği yapmayın benimle alakalı onada bildirim gitmesin bir zahmet yapın bunu zor değil:))
Travma yasadiysaniz bunun siz bile farkinda olmayabilirsiniz, psikolojik problemler genelde bu sekildedir. Ama yine de ben sorunlarinizi etrafiniza rahatsizlik vermeden kendi icinizde cozmenizi salik veririmkimseye karşı bir kinim yok yaşadığım travmatik bir durumda belki haberiniz yok ama konu sahibi eşiyle sorununu çözmüş daha fazla yorum kirliliği yapmayın benimle alakalı onada bildirim gitmesin bir zahmet yapın bunu zor değil:))
neden demogoji yapayım hepinize cevap verdim zaten birde benim üzerimden konuşuluyor konu sahibi ben değilim ban yerseniz benden değil valla ben diyeceğimi dedimLütfen demogoji yapmayı bırakırmısın artık. Gereksiz yorum yaptığını kabul edince hep böyle saldırırmısın etrafa...
Sessizce kabuğuna çekilmekte en güzelidir. Biz rahatsız değiliz devam etmek istersen de buradayız. Yardımcı oluruz...
Teşekkürler site yöneticileri karar versinler bırakalımda hakaret ,küfür ,reklam yapmadım. Canı saolsun verirsede onun eliNden saygılar mune abla seviliyorsun...neden demogoji yapayım hepinize cevap verdim zaten birde benim üzerimden konuşuluyor konu sahibi ben değilim ban yerseniz benden değil valla ben diyeceğimi dedim
Valla ben sıradan miradan değilim ,seninle aynı hiç değilim ..kanlı bıçaklı olsan ,bu mevzuda diline sahip çıkıp susacaksın ..sonuçta dogacak çocuk bakkal Ahmet efendiden değil ve ilk ...kaynanamla hiçbir zaman kavga etmedim bayağı yanlış anlamışsınz beni bu konunun içeriğinde benimkonuları özet geçmenizde bayağı gereksiz oldu evet hepimiz sıradan ve aynıyız hepimiz insanız farklı farrklı sorunlar yaşıyoruz sadece bazen sorunlar kopyalanmış kadar aynı bile olabiliyor.
konu hakkındaki fikrimi zaten belirttim hamile olmasını bu kdar abartmaması gerektiğini bence anlamıştır o adam nasılsa yine öyle olacak o günden itibaren öyle olmadı kabullenmek güzel şey.
hayır neden çok gelsin belki burada o adama kötü bakmayan bendim ki hatasını bilip gelip özür dilemiş olmuşla ölmüşe çare yok malesef konu başlığından ki öküzden şuan eser kalmadığı gibi:)
Senin hormonlar farklı çalışıyor morsever! Sanki sürekli bir hamilelik durumun var ,kronik ...nedir bu saldırganlık? Hoşuna gitmeyecek ama benim herif çok iyi adamdır ,beni el üstünde tutar ..hamile olduğumu öğrenince de eli ayağı birbirine dolanır ,nasıl daha iyi olabilirim diye ..gelir bir bebeğimi sever bir benı ...herkes bir değil ..yadamadiysan başkalarının yaşamlarına saygı duy. .kaç erkek eşinin hamileliğini duyup dünyalar kadar mutlu olur yada çok daha fazla özenle davranır birçok erkeğin babalığı bile doğumdan sonra anladığını biliyorum ben.insanın ruh hali kendiyle alakalıdır ister o durumu dert eder içlenir ister hiç önemsemez keyfine bakar ama sırf hamile diye böyle oldu ben üzüldüm durumu çok garip hamile olması es geçme durumunu elinden almıyor.
Şuan sizi haksız bulan morsever arkadaşa eski bir erkek arkadaşı mesaj attı ve kocası gidip onu dövmedi diye dertlenmiştiçokta takılmayın yani..
Size gelince, eşinizin huyu buysa değişmez ne yazıkki. Ayrılmayacaksanız alışmalısınız ve beklentinizi en aza indirgemelisiniz.
Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız![]()
Emriniz olur hemen susuyorum hahhahahahhah :))Valla ben sıradan miradan değilim ,seninle aynı hiç değilim ..kanlı bıçaklı olsan ,bu mevzuda diline sahip çıkıp susacaksın ..sonuçta dogacak çocuk bakkal Ahmet efendiden değil ve ilk ...