- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Kist olabilir bu belirtiler kistte de cok gorulur
kan testi de yaptırsaydınız belki idrar da yanlışlık olmuştur ?
Aynı şikayetlere bende de vardı. Kist olmuş. Daha önce hiç olmamıştı.. üç ay oldu olmuyorum, dün oldum.. kist de küçülmüş. Kist etkiliyor dedi adet olma durumunu. Aynı belirtileri de gösterdi benim kistim. Geçmiş olsun..
Belirtilerin kaybolması garip.. Devam etse gecikmişsiniz 1-2 güne kadar olur diyecektim ama bence kan testi yaptırmalısınız..
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım günüm 10 gün geçmişti idrar testi çok silik çıkmıştı tekrar test yapmanızı öneririm
Rica ederim, pek bilgim yok bu konularda evli bile değilim ama dedikleri gibi kist de olabilir evet ablama olmuştu, acil şifalar dilerim :)bana da o garip geldi, arada mevsim değişikliklerinde olur bana 3-5 gün gecikme ben de öyle sandım.
ama şu an regl olmuşum da geçmiş bitmiş gibi...
yukarıda bi arkadaşın kisti böyleymiş, belki de kisttir.
hamilelik olduğunu sanmıyorum aslında ama yine de yarın bi kan testi yaptırırım... idrar testine güven olmuyormuş pek sanırım. teşekkürler yardımınız için
Psikolojik gitmistir kulkandigin ilacta etki etmis olabbilir belkibana adet belirtilerinin yok olması çok acayip geldi.
o kadar belirti püf dedi gitti.
bi sivilceler kaldı lanet gitsin, mayın tarlası gibi geziyorum.
sessiz düşükte deniliyormuş döllenme tam gerçekleşmiyor ve adet kanaması gibi vücuttan atılıyor. Aynı durumu yaşıyorsundur demek istemedim hamile olabilirsin kan testi yaptır bence.Akasya kimyasal gebelik nedir tam olarak?
bebek yok ama hamile gibi mi çıkıyor test?
bende tekrardan kan testi yapmanızı öneririm şahsn hiç belli olmaz bu işler
Psikolojik gitmistir kulkandigin ilacta etki etmis olabbilir belki
aklıma soktunuz valla tekrar :) binde bir ihtimal bile olsa ben kurarım şimdi bunu kafamda. :)
yarın mutlaka yaptırcam.
eşim de ben de istemiyoruz henüz, idrar testine bakarken ödümüz patladı. resmen yusuf yusuf olduk
belki de psikolojik olabilir, ya da dizüstü bilsisayarı sürekli karnımın üstüne koyduğumdan radyasyondan bütün yumurtalarımı öldürmüş de olabilirm!
sessiz düşükte deniliyormuş döllenme tam gerçekleşmiyor ve adet kanaması gibi vücuttan atılıyor. Aynı durumu yaşıyorsundur demek istemedim hamile olabilirsin kan testi yaptır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?