- 4 Nisan 2014
- 244
- 194
- 83
- Konu Sahibi hocahanimm
-
Yaşı küçük bir de okulun varmış.Okulun
bitince yapmanız daha mantıklı bence.Hem karamsarlığa
düşmeyin öyle.Olmayacağı varsa (Allah korusun) şimdi de olmaz zaten.
senin gibi düşünüyoruz, hem yaşım küçük hem de okulum var.. ama iç güdü müdür nedir bilmiyorum beni buna itiyo :) öğrenilmiş çaresizlk sanırım evlendim artık sırada çocuk var mantığı :)
Allah korusun çok korkuyorum çook.. 3 yıl bekle sonra bir de olmazsa
20 yaşındayım canım
türkçe okuyorum ben de.. aslında evlenirken okul bitene kadar evliliğin tadını çıkarmak düşüncemiz baskındı ama evlendik ne oldu ne bitti anlamadım ikimizde de bir çocuk aşkı aldı başını gidiyor :):) neyse ben en iyisi kulaklarımı "genç anne baba olmak avantajlıdır ilerde çocuğunla arkadaş gibi olursunuz" diyenlere kulağımı tıkıyorum ve okuluma bakıyorum :)
hıc kendını uzme canım allah verecekse 7 sene korunup bıraktı ay hamıle kala var bırde benım gıbı kapı kapı evlat dıye gezenler cok aklna takılıyosa bı doktora gıdın hersey yolundamı konturol ettırın esınde gıtsın emın ol erkek kısırlıgı daha yaygın ıns sorun yoktur olsada onlemını alırsın ıcın rahat olur sen okuluna bak hersey zamanla olrmerhaba güzeller.. :)
2 aylık evliyim, hamile değilim ve 3 yıl da planlamıyoruz. çünkü benim okulum varve ben evlenmeden önce ve bundan bir kaç gün öncesine kadar çocuk olmasa iyi olur Allah bilir tabi hayırlısı olsun ama okulla bir arada çok zor olur diyerekten istemiyordum ama nedense bir kaç gündür içimde bir kıpırtı var çocukları görünce falan duygulanıyorum canım istiyor sanki kucağımda bir miniş :) eşim de okulum nedeniyle belli etmese de hadi boşver çocuk yapalım desem hayır demez bence :) bir yandan korkular sarıyor, ya 3 yıl sonra birden bir engel çıkar da bebeğim olmazsa ve iyice geç kalırsam diye.. bilmiyorum yaşım da daha küçük zaten 3 sene sonra da geç kalmam ama eğer hamile olmama engel varsa ne kadar gecikeceğimi bilemem ki demek istediğim birileri beni teselli edebilir mi?
Allah'ım tüm isteyenlere versin, evladı olanlara da hayırlısıyla büyütmek nasip etsin inşallah :)
hıc kendını uzme canım allah verecekse 7 sene korunup bıraktı ay hamıle kala var bırde benım gıbı kapı kapı evlat dıye gezenler cok aklna takılıyosa bı doktora gıdın hersey yolundamı konturol ettırın esınde gıtsın emın ol erkek kısırlıgı daha yaygın ıns sorun yoktur olsada onlemını alırsın ıcın rahat olur sen okuluna bak hersey zamanla olr
bende sen gibi yeni evliyim, bir dönem bizimde öyle olmuştu gerçi eşimde hala devam ediyor tüm bu duygulara, üstelik ben 23 yaşında ve çalışıyorum. ama yine en azından 1 sene beklemek istiyorum, tabi Rabbim ne zaman verirse, hayat bu çok da plan yapmamak lazım :)
okul var mı canım? yani biz de istiyoruz ama, okul kafamızı karıştırıyor yoksa kim istemez evinde bir neşe.. hayırlı olsun bu arada allah analı babalı büyütsün canımmBende 20 yasindayim 2,5 aylik evliyim 5 haftalik hamileyim.Evlenmeden once 2-3 sene istemiyoruz diye anlasmistik. Lakin evlenince ilk 1 ay korunduk sadece.. Bi bebek gelse evimize kocam ilgilenirken ben kiskanirdim o kadar guzel ilgileniyordu cunku :) Ikimizde istiyorduk ama kararsizdik. Sonra bi gun dua ettim '' Allahim zamaniysa bi evlat nasip eyle, degilse zamani gelince..'' dedim.. Ve 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur, cok mutluyuz. Esim bana sik sik iyi ki diyor, karnima kafasini koyarak konusuyor henuz mercimek kadar minigim.. Genc anne, baba olacagiz bizimle buyuyecek insallah yavrumuz Cunku bebege zaman bicmek iyi birsey degil. Allahim istediginiz bi zamanda insallah nasip eder :)
okul var mı canım? yani biz de istiyoruz ama, okul kafamızı karıştırıyor yoksa kim istemez evinde bir neşe.. hayırlı olsun bu arada allah analı babalı büyütsün canımm
Okul yok canim bebek rizkiyla bereketiyle gelir derler. Amin amin canimm darisi basina istediginiz zamanda insallah :)
işte beni durduran okul. yoksa hiç düşünmezdim sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?