- 21 Ağustos 2018
- 34
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi sekergirl57
-
şaka mıÜzgünüm, bunlar gebelik belirtisi kesinlikle hamilesin
Yapmayın şöyle ya.....
niye kiYapmayın şöyle ya.....
derkenKorkunun ecele faydasi yok
bu ilişki üzerine adet görmedim adetimden 7-8 gün sonra olduBak canım senin hamile kalabilmen icin cinsel iliskiye girmen lazim..öyle sürtünme falan degil bildigin penisin vajina icine girmesi ve boşalması lazım bu 1
Her kadının her ay hamile kalma olasılığı yuzde 25 bu da 2
Ayrica 1 ay once ertesi gun hapi kullanmissin demekki adet gormussun bu iliski uzerine adet goren birinin hamilelik olasiligi da yok yani 0
Ihtimal.suanda yuzde 0 yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr mi?
Ne zaman oldu bu iliski uzerinden kac gun gectibu ilişki üzerine adet görmedim adetimden 7-8 gün sonra oldu
12-13 gün geçtiNe zaman oldu bu iliski uzerinden kac gun gecti
teşekkür ederimBence hiç burada vakit kahbetmeden nöbetçi bi eczanesen test alabilirsin.Böylece için rahatlar.
Kişisel fikrimse eğer yazdığın gibi doğruysa tüm detayla hamile kalma olasılığın bile yok.
Bence hiç burada vakit kahbetmeden nöbetçi bi eczanesen test alabilirsin.Böylece için rahatlar.
Kişisel fikrimse eğer yazdığın gibi doğruysa tüm detayla hamile kalma olasılığın bile yok.
adetime 7-8 gün kaldı ama çıkarır mı kiBence hiç burada vakit kahbetmeden nöbetçi bi eczanesen test alabilirsin.Böylece için rahatlar.
Canim bişeyin yok rahat ol bir daha da sevgilinle boyle maceralara kalkışma madem bu kadar takintilisinadetime 7-8 gün kaldı ama çıkarır mı ki
İlişkiden ortalama 12-15 gün sonrasında çıkarıyor diye biliyorum. Ve bende bi kaç kez bu tarih aralıklarında şüphelenip yapmıştım ve sonuç doğruydu.adetime 7-8 gün kaldı ama çıkarır mı ki
İkiz bence erkek kadından uzakta Kondomla boşaldı mı en az ikiz oluyor hayırlısı olsunMerhaba yumurtlama dönemimde 1-2 gün sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün art arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bir süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir lütfen çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?