Hamile değilim demi :((

Yaşınız kaç ya. 15 16? Sevişmeye aklınız yetiyor da nasıl hamile kalınacağını bilmiyorsunuz öyle mi bence erkek arkadaşınızla evcilik oynamayı bırakın

Emla hapını her aklınıza estiğinizde kullanırsanız ileride gerçekten çocuk sahibi olmak istediğinizde çok kafanızı duvarlara vurursunuz söyleyeyim. Bir kere kullanımı bile hormonları alt üst eder. Keşke şu hapı reçetesiz satmasa eczacılarda böylelikle kullanmak isteyen kadın doğuma gidip önceden bu ilacı kullanmaya uygun mu değil mi öğrenmek zorunda kalsa !!!
Hamile olup olmadığını ancak test yaparak öğrenebilirsin.

Şaka mısınız kondom u yumurtlama gününü hesaplamayı biliyorsunuz da spermin rahme ulaşmadan bebek yapamayacağını mı bilmiyorsunuz . Oldu sperm yürüyecek senin Rahmi yumurtalarını bulacak dölleyecek bebek yapacak

Ya off nasıl hamile kalıcaksın boşalma yok kondom var, ilişki yok, sadece sürtünme
Nasıl kalabilirisn yani abartma

Madem hamile kalmaman gerekiyor madeö bu kadar korkuyorsun hamile kalmaktan madem çatlama günlerini biliyorsun neden bu günlerde ilişkiye giriyorsun. Artı hamile kalabilmen için sürtünme yöntemi değil penisin içeriye girip boşalması gerek. Sürtünmeyle hamile kalınsaydı oooooo

Bilmediginiz iliskiye girmeyin surtunmeyle hamile kaliniyor evet ama yuzde bir ihtimal gibi birsey. Hele kondomla surtunme olduysa ve delinmediyse yuzde sifir

Sevgilin bosalmamıs hem ayrı yerlerdeyiz diyorsun tabiki hamile degılsın. Ama su ertesi gun hapını kullanma vucuduna cok zararı var. Ek olarak kasıga ıgne batmasıda psikolojik bısey hem insan hamile kalır kalmaz kasıgına ıgne batmıyor. Sureklı bunu dusundugun ıcın kendini bu kadar dinleme.

Tatlım hamile kalmak icin cinsel iliski gerekiyor kondomsuz ayrıca yumurtlama döneminde sadece 1 2 kere de değil 1 hafta felan gün asırı veya hergün iliski gerekiyor ve her ay bir kadının hamile kalabilme oranı %25ken sen kondom ve sürtünme ile hamile kaldıysan tebrik ederim. Ki bu imkansız birsey. Stres olmussun ondan böyle belirtiler hissediyorsun.

Bakiresin??????? Bakirelik zardan ibaret deli tatlım bunu bil. Ayrıca bu kadar ayrıntı vermen hoş değil. İnsanın özeli vardır. Büyük ihtimalle hamile değilsin ama ertesi gün hapı aldığın için hormonlarının dengesizleşmesine izin verdin bile. Kendi vücuduna zarar.

Salagın biri farklı isimlerle dalga geçiyor heralde yukarıda pantolona bosalmış diyor burada da kondomla sürtünmeyle kalır mıyım diyor aynı kişi bence

Konu sahibi gerçek panik olmuş 4 üyelikle aynı soruyu sorup duruyor.

Kesin hamilesin,surtunme olunca ve de kondoma boşalma olunca hamile olma ihtimali yüzde yüz gibi bişey oluyor. Bebeğin adını dusunmeye başlayın derin

Çift rahimli kadınlar hamile olsa bile adet olabilir. Ama bu kadın dalgasına sormuş zaten çok saçma.

Hayır dalgasına sormadım zaten Kazen abiye de durumu izah ettim
Evet yazdıktan sonra gördüm.
Hamile olman imkansız birşey. sevgilin prezervatif kullanmasa milyonda bir ihtimal olabilirdi. Ama imkansız bu şartlarda meryem ana olman gerekir hamile olman için.

Evet yazdıktan sonra gördüm.
Hamile olman imkansız birşey. sevgilin prezervatif kullanmasa milyonda bir ihtimal olabilirdi. Ama imkansız bu şartlarda meryem ana olman gerekir hamile olman için.
Teşekkür ederim biliyor musunuz günlerdir resmen nefes alamıyorum yiyip içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…