- 24 Eylül 2013
- 9.898
- 32.451
- 748
- Konu Sahibi sekergirl57
-
Tabi canımBakireyim
Şaka mısınız kondom u yumurtlama gününü hesaplamayı biliyorsunuz da spermin rahme ulaşmadan bebek yapamayacağını mı bilmiyorsunuz . Oldu sperm yürüyecek senin Rahmi yumurtalarını bulacak dölleyecek bebek yapacakMerhaba yumurtlama dönemimde 1-2 gün sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün art arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bir süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir lütfen çok korkuyorum
Ya off nasıl hamile kalıcaksın boşalma yok kondom var, ilişki yok, sadece sürtünmeMerhaba yumurtlama dönemimde 1-2 gün sevgilimle kondom ile sürtünmeyle ilişki yaşadık fakat boşalma olmadı zaten kondoma boşaldığında başka yerlerdeydik risk oluşmasın diye. yumurtlama dönemimdeyken 2 gün art arda oldu ama çok dikkat ettik ve kesinlikle boşalma da olmadı. adetime 8-9 gün kaldı bugün kasıklarımda iğne gibi batma oldu bir süre sonra da geçti. fakat akıntım yok ve yumurtlama akıntım da birkaç gün önce sona erdi. hemen hemen 1 ay önce de ertesi gün hapı kullanmıştım hamile miyimdir lütfen çok korkuyorum
Üstünüze ceket attıysa hamilesiniz.
Ceket var mıydı ceket?
Gerçi bu sıcakta ceket de giyilmez.
Ceket önemli.
Bakiresin??????? Bakirelik zardan ibaret deli tatlım bunu bil. Ayrıca bu kadar ayrıntı vermen hoş değil. İnsanın özeli vardır. Büyük ihtimalle hamile değilsin ama ertesi gün hapı aldığın için hormonlarının dengesizleşmesine izin verdin bile. Kendi vücuduna zarar.Bakireyim ve asla içime girmedi ayrıca kondomlaydık ve boşalmadı okey marka kondom kullandık sadece korkumuz kondomun delinmesi ama kullandıklarımızı test edince delinemdi sadece garibime giden şey kasığındaki iğne batmaları hiç böyle olmamıştı
Salagın biri farklı isimlerle dalga geçiyor heralde yukarıda pantolona bosalmış diyor burada da kondomla sürtünmeyle kalır mıyım diyor aynı kişi bence
Daha olmayacaktır özür dilerimKonu sahibi gerçek panik olmuş 4 üyelikle aynı soruyu sorup duruyor.
Çift rahimli kadınlar hamile olsa bile adet olabilir. Ama bu kadın dalgasına sormuş zaten çok saçma.Bak canım senin hamile kalabilmen icin cinsel iliskiye girmen lazim..öyle sürtünme falan degil bildigin penisin vajina icine girmesi ve boşalması lazım bu 1
Her kadının her ay hamile kalma olasılığı yuzde 25 bu da 2
Ayrica 1 ay once ertesi gun hapi kullanmissin demekki adet gormussun bu iliski uzerine adet goren birinin hamilelik olasiligi da yok yani 0
Ihtimal.suanda yuzde 0 yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr mi?
Hayır dalgasına sormadım zaten Kazen abiye de durumu izah ettimÇift rahimli kadınlar hamile olsa bile adet olabilir. Ama bu kadın dalgasına sormuş zaten çok saçma.
Evet yazdıktan sonra gördüm.Hayır dalgasına sormadım zaten Kazen abiye de durumu izah ettim
Teşekkür ederim biliyor musunuz günlerdir resmen nefes alamıyorum yiyip içemiyorumEvet yazdıktan sonra gördüm.
Hamile olman imkansız birşey. sevgilin prezervatif kullanmasa milyonda bir ihtimal olabilirdi. Ama imkansız bu şartlarda meryem ana olman gerekir hamile olman için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?