hamile değilmişim:(

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Adetime daha8 gün var ama bn bugün gidip kan testi yaptım hamile değilim çok mutsuxum o kadar haysl kurmuştum

Hani iki üç gün kala yapmış olsan gene anlarım ama 8 gün bu
Tuttuysa bile daha rahime düşeli anca 2 3 gün olmustur

Keşke 1 ay varken yapsaydın daha çok üzülürdün.
Tövbe estağfurullah. Arkadaşım bir geçsin günün.
Yada yaklaşsın. Varsa bile elbette yok çıkar.
Regl gününden bazen 1 hafta geçse bile testte belli olmayanlar var.
Neden boşa geriliyorsun

Adetime daha8 gün var ama bn bugün gidip kan testi yaptım hamile değilim çok mutsuxum o kadar haysl kurmuştum

bende bu ay tüm belirtiler vardı kesin hamileyim dedim hatta 14 şubatta eşime nasıl sürpriz yaparım diye de düşündüm sonra pat..

üzülme ben hiç üzülmüyorum elbet gelecek
Allah sağlık versin er geç dolar kucaklarımız..

Daha ilk aydan hayal kurmaya başlamanı tavsiye etmiyorum.

Konu sahibi,bak burada ne yazıyor;

Kanda gebelik (hamilelik) testi ne zaman belli olur? Ne zaman yapılmalı?

Kanda gebelik testinde Beta-HCG hormonunda yükselme tespit edilebilemesi için beklenen adet gününün gelmesi gerekir, bazen bu günden bir iki gün önce de tespit edilebilir. Daha net bilgi vermesi için genellikle adet gecikmesi yaşandıktan bir kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılması önerilir. Yumurtlama günlerinde ve ilişkiye girilen günlerde kanda hamileliğin tespit edilmesi mümkün değildir çünkü bu kadar erken dönemde hamilelik olsa bile henüz rahim içerisine ulaşmamıştır, bu nedenle hormonlar anne kanına geçememektedir. Kanda veya idrarda gebelik testlerinin aç - tok karnına yapılması farketmez.

Boyle yazinca regliniz gecti, testiniz once pozitif cikti sonra yanlis oldugunu ogrendiniz falan sandim.
Daha beklenen adet tarihi bile gelmemiş, tedavi mi goruyordunuz, test icin neden bu acele?

Arkadaşım bugün 9. günüm hala adet olmadım ve testlerin hepsi negatif.
Hangi mutsuzluktan bahsediyorsun?

Daha belli olmaz ki.. Ayrıca bu ay olmadıysa öbür ay olur.. Sıkma canını.
Benim 8 gün gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım o akşam regl oldum
Sıkma canını Allah hayırlı zamanda versin

Daha belli olmaz ki.. Ayrıca bu ay olmadıysa öbür ay olur.. Sıkma canını.
Benim 8 gün gecikti kesin hamileyim dedim test yaptım o akşam regl oldum
Sıkma canını Allah hayırlı zamanda versin

Aynı beni anlattın arkadaşım. Ben artık dua ediyorum ne olur adet olayım diye.
Sen ne güzel olmuşsun. Testler negatif çıkmışken artık adet olmak istiyorum

Aynı beni anlattın arkadaşım. Ben artık dua ediyorum ne olur adet olayım diye.
Sen ne güzel olmuşsun. Testler negatif çıkmışken artık adet olmak istiyorum
Canım benim, sıkma canını. Moral bozukluğu da geciktiriyor adeti biliyorsun. Antibiyotik falan kullandın mı son zamanlarda??

Canım benim, sıkma canını. Moral bozukluğu da geciktiriyor adeti biliyorsun. Antibiyotik falan kullandın mı son zamanlarda??

Geçen hafta grip oldum aferin sinüs kullandım sadece.
Pazartesiye randevu almayı düşünüyorum olmazsam. Her yerim şiş bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…